Turducken z serowych kulek

Turducken z serowych kulek
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur Hor d ' oeuvre, więc dać Turducken kulek serowych spróbować. Jedna porcja zawiera 341 kalorii, 10g białka, oraz 27 g tłuszczu. Na 1,19 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 24. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 30 minut. Jeśli masz migdały, pieprz, ostry ser cheddar i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Turducken, Turducken, oraz Turducken Po ' Boys dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wierzch i boki (ale nie spód) umytego lub zakwitłego sera rozprowadzić 2 łyżkami serka śmietankowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
SerSer
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
WołowinaWołowina
2
Umieścić na powierzchni roboczej i obficie doprawić pieprzem. Mocno wcisnąć chorizo do twarogu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
1/2 Szklanki Liści Pietruszki O Płaskich Liściach, Zerwanych 3 Duże Garście1/2 Szklanki Liści Pietruszki O Płaskich Liściach, Zerwanych 3 Duże Garście
PieprzPieprz
3
Umieść Manchego i 1/2 szklanki twarogu w misce miksera stojącego wyposażonego w przystawkę do łopatek. Beat na średniej prędkości, aż połączone, o 30 sekund. Używając gumowej szpatułki, zeskrobaj mieszaninę w ręce i uformuj ją w cienki dysk wystarczająco duży, aby pokryć warstwę chorizo i całkowicie ją osłonić. (Nie musisz myć miksera między warstwami.) Przykryć Dysk Manchego warstwą chorizo i mocno docisnąć ze wszystkich stron tak, aby przylegał. Mocno dociśnij figi do warstwy Manchego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Ser ManchegoSer Manchego
1/2 Szklanki Liści Pietruszki O Płaskich Liściach, Zerwanych 3 Duże Garście1/2 Szklanki Liści Pietruszki O Płaskich Liściach, Zerwanych 3 Duże Garście
FigiFigi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser StojącyMikser Stojący
SzpatułkaSzpatułka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Umieść Emmentaler i 1/2 szklanki serka do miski miksera i ubić na średniej prędkości, aż połączone, o 30 sekund. Używając gumowej szpatułki, zeskrobaj mieszaninę w ręce i uformuj ją w cienki dysk wystarczająco duży, aby pokryć warstwę fig i całkowicie ją osłonić. Przykryć tarczę Emmentaler warstwą fig i mocno docisnąć ze wszystkich stron tak, aby przylegała.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Ser SzwajcarskiSer Szwajcarski
FigiFigi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzpatułkaSzpatułka
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Natkę pietruszki i szczypiorek Połącz w małej misce i mocno wciśnij mieszaninę do warstwy Emmentaler.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser SzwajcarskiSer Szwajcarski
Pietruszka-naćPietruszka-nać
SzczypiorekSzczypiorek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Umieść cheddar i 1/2 szklanki twarogu w misce miksera i ubić na średniej prędkości, aż połączone, o 30 sekund. Używając gumowej szpatułki, zeskrobaj mieszaninę w ręce i uformuj ją w cienki dysk wystarczająco duży, aby przykryć i całkowicie osłonić warstwę ziół. Zasłoń dysk cheddar na warstwie ziół i mocno dociśnij ze wszystkich stron, aby się przylegał. Mocno wciśnij azjatycką gruszkę do warstwy cheddar.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Gruszka AzjatyckaGruszka Azjatycka
Ser CheddarSer Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzpatułkaSzpatułka
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
7
Umieść ser pleśniowy i 3/4 szklanki twarogu w misce miksera i ubijaj na średniej prędkości, aż połączysz, o 30 sekund. Używając gumowej szpatułki, zeskrobaj mieszaninę w ręce i naciśnij ją równomiernie na azjatycką gruszkę, aby całkowicie otulać warstwę azjatyckiej gruszki. Mocno wcisnąć orzechy włoskie w warstwę sera pleśniowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Ser PleśniowySer Pleśniowy
Gruszka AzjatyckaGruszka Azjatycka
Orzechy WłoskieOrzechy Włoskie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzpatułkaSzpatułka
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
8
Umieść kozi ser i pozostałe 3/4 szklanki twarogu w misce miksera i ubić na średniej prędkości, aż połączone, o 30 sekund. Używając gumowej szpatułki, zeskrobaj mieszaninę w ręce i naciśnij ją równomiernie na orzechach, aby całkowicie pokryć warstwę orzecha włoskiego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Ser KoziSer Kozi
Orzechy WłoskieOrzechy Włoskie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzpatułkaSzpatułka
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
9
Połącz migdały, pekany i boczek w małej misce i mocno wciśnij mieszaninę do warstwy koziego sera. Za pomocą przesuniętej lub dużej, wytrzymałej płaskiej szpatułki przenieś kulkę sera na talerz do serwowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser KoziSer Kozi
MigdałyMigdały
SerSer
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzpatułkaSzpatułka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
10
Podawać z krakersami lub plastrami bagietki. Jeśli nie od razu, przykryć i przechowywać w lodówce. Odstawić schłodzoną kulkę sera do temperatury pokojowej na 15 minut przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
BagietkaBagietka
KrakersyKrakersy
SerSer

Składniki

571 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.1/2 szklanki pokrojonych w plasterki migdałów, tosty (o1/2 szklanki pokrojonych w plasterki migdałów, tosty (o24krewetki i żyłkiŚwieżo zmielony czarny pieprzŚwieżo zmielony czarny pieprz1131 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.3/4 szklanki pokruszonego sera pleśniowego (o3/4 szklanki pokruszonego sera pleśniowego (o23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 caladrobno posiekany szczypiorekdrobno posiekany szczypiorek431 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.1/4 szklanki małych kostek hiszpańskiego chorizo (o1/4 szklanki małych kostek hiszpańskiego chorizo (o24krewetki i żyłkiKrakersy lub pokrojone bagietki, do serwowaniaKrakersy lub pokrojone bagietki, do serwowania7101 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweserek śmietankowy (ok. 25 uncji)serek śmietankowy (ok. 25 uncji)1131 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.3/4 szklanki drobno posiekanych suszonych fig (o3/4 szklanki drobno posiekanych suszonych fig (o711 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.filiżanka rozdrobnionego sera Emmentaler (ofiliżanka rozdrobnionego sera Emmentaler (o851 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.filiżanka rozdrobnionego sera Manchego (ofiliżanka rozdrobnionego sera Manchego (o591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwedrobno posiekane świeże liście pietruszki włoskiejdrobno posiekane świeże liście pietruszki włoskiej1771 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwekostka Azjatycka gruszka (z 1 średniej gruszki)kostka Azjatycka gruszka (z 1 średniej gruszki)641 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.1/2 szklanki orzechów pekan, tosty i grubo posiekane (o1/2 szklanki orzechów pekan, tosty i grubo posiekane (o1421 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.1/2 szklanki rozdrobnionego ostrego sera cheddar (o1/2 szklanki rozdrobnionego ostrego sera cheddar (o32 łyżki roztopionego masłaugotowany grubo pokrojony boczek, mała kostkaugotowany grubo pokrojony boczek, mała kostka921 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.1/4 szklanki orzechów włoskich, tosty i grubo posiekane (o1/4 szklanki orzechów włoskich, tosty i grubo posiekane (o
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia11
Magazyn