Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur Hor d ' oeuvre, więc dać Turducken kulek serowych spróbować. Jedna porcja zawiera 341 kalorii, 10g białka, oraz 27 g tłuszczu. Na 1,19 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 24. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 30 minut. Jeśli masz migdały, pieprz, ostry ser cheddar i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Turducken, Turducken, oraz Turducken Po ' Boys dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Wierzch i boki (ale nie spód) umytego lub zakwitłego sera rozprowadzić 2 łyżkami serka śmietankowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowy
Ser
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Wołowina
2
Umieścić na powierzchni roboczej i obficie doprawić pieprzem. Mocno wcisnąć chorizo do twarogu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowy
1/2 Szklanki Liści Pietruszki O Płaskich Liściach, Zerwanych 3 Duże Garście
Pieprz
3
Umieść Manchego i 1/2 szklanki twarogu w misce miksera stojącego wyposażonego w przystawkę do łopatek. Beat na średniej prędkości, aż połączone, o 30 sekund. Używając gumowej szpatułki, zeskrobaj mieszaninę w ręce i uformuj ją w cienki dysk wystarczająco duży, aby pokryć warstwę chorizo i całkowicie ją osłonić. (Nie musisz myć miksera między warstwami.) Przykryć Dysk Manchego warstwą chorizo i mocno docisnąć ze wszystkich stron tak, aby przylegał. Mocno dociśnij figi do warstwy Manchego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowy
Ser Manchego
1/2 Szklanki Liści Pietruszki O Płaskich Liściach, Zerwanych 3 Duże Garście
Figi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser Stojący
Szpatułka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Umieść Emmentaler i 1/2 szklanki serka do miski miksera i ubić na średniej prędkości, aż połączone, o 30 sekund. Używając gumowej szpatułki, zeskrobaj mieszaninę w ręce i uformuj ją w cienki dysk wystarczająco duży, aby pokryć warstwę fig i całkowicie ją osłonić. Przykryć tarczę Emmentaler warstwą fig i mocno docisnąć ze wszystkich stron tak, aby przylegała.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowy
Ser Szwajcarski
Figi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szpatułka
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Natkę pietruszki i szczypiorek Połącz w małej misce i mocno wciśnij mieszaninę do warstwy Emmentaler.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Szwajcarski
Pietruszka-nać
Szczypiorek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Umieść cheddar i 1/2 szklanki twarogu w misce miksera i ubić na średniej prędkości, aż połączone, o 30 sekund. Używając gumowej szpatułki, zeskrobaj mieszaninę w ręce i uformuj ją w cienki dysk wystarczająco duży, aby przykryć i całkowicie osłonić warstwę ziół. Zasłoń dysk cheddar na warstwie ziół i mocno dociśnij ze wszystkich stron, aby się przylegał. Mocno wciśnij azjatycką gruszkę do warstwy cheddar.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowy
Gruszka Azjatycka
Ser Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szpatułka
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
7
Umieść ser pleśniowy i 3/4 szklanki twarogu w misce miksera i ubijaj na średniej prędkości, aż połączysz, o 30 sekund. Używając gumowej szpatułki, zeskrobaj mieszaninę w ręce i naciśnij ją równomiernie na azjatycką gruszkę, aby całkowicie otulać warstwę azjatyckiej gruszki. Mocno wcisnąć orzechy włoskie w warstwę sera pleśniowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowy
Ser Pleśniowy
Gruszka Azjatycka
Orzechy Włoskie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szpatułka
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
8
Umieść kozi ser i pozostałe 3/4 szklanki twarogu w misce miksera i ubić na średniej prędkości, aż połączone, o 30 sekund. Używając gumowej szpatułki, zeskrobaj mieszaninę w ręce i naciśnij ją równomiernie na orzechach, aby całkowicie pokryć warstwę orzecha włoskiego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowy
Ser Kozi
Orzechy Włoskie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szpatułka
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
9
Połącz migdały, pekany i boczek w małej misce i mocno wciśnij mieszaninę do warstwy koziego sera. Za pomocą przesuniętej lub dużej, wytrzymałej płaskiej szpatułki przenieś kulkę sera na talerz do serwowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Kozi
Migdały
Ser
Orzeszki Pekan
Boczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szpatułka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
10
Podawać z krakersami lub plastrami bagietki. Jeśli nie od razu, przykryć i przechowywać w lodówce. Odstawić schłodzoną kulkę sera do temperatury pokojowej na 15 minut przed podaniem.