Turcja Tonnato

Turcja Tonnato
Need a bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne FODMAP danie główne? Indyk Tonnato może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Ten przepis służy 5. Na 3,21 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 264 kalorie, 39g białka, oraz 10 g tłuszczu. Mieszanka soli, kapary, sok z kaparów i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 32%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Indyk Tonnato (Włoski indyk na zimno w sosie z tuńczyka), Indyk Tonnato (Indyk Z Sosem Z Tuńczyka), oraz Turcja Tonnato.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
2
Umieść polędwiczki z indyka w kwadratowym naczyniu do pieczenia o średnicy 8 cali; natrzyj olejem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Polędwiczki Z IndykaPolędwiczki Z Indyka
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara
3
Polędwiczki posypać równomiernie włoską przyprawą, solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Startego Sera Romano1 łyżeczka Startego Sera Romano
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
4
Wlać 1 szklankę bulionu z kurczaka do naczynia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Pokrojona W Kostkę 2,5 CmCukinia Pokrojona W Kostkę 2,5 Cm
5
Piec w temperaturze 350 przez 35-40 minut lub aż termometr zarejestruje 17
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
6
Odstawić na 10 minut.
7
Podczas gdy Indyk stoi, umieścić pozostałe 1/4 szklanki bulionu, majonez, a następnie 5 składników w robocie kuchennym; proces do gładkiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
8
Wyjąć indyka z naczynia; wyrzucić bulion.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
9
Pokrój polędwiczki po przekątnej w medaliony o grubości 1 cala. Łyżka sosu na pokrojonym indyku i posypać natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojony IndykPokrojony Indyk
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
10
Podawać na ciepło.
11
Tonnato (Tohn-NAH-Toh) oznacza po włosku "sos z tuńczyka".
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Mandarynki, KażdaMandarynki, Każda
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia5
Magazyn