Turcja Przetargi
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj indyka. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 245 kalorii, 32G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 2,34 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, parmezan, sól czosnkową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Przetargi Turcja Włoska, Indyk z keczupem żurawinowym, oraz Indyk z sosem żurawinowym Barbecue Dipping dla podobnych receptur.
Instrukcje
Polędwicę przeciąć na pół wzdłuż; pokroić na 20 (2-calowe) kawałki.
Mąkę umieścić w płytkim naczyniu.
Umieścić substytut jajka w innym.
Połącz panko, ser, sól czosnkową i pieprz w innym naczyniu. Pogłębiać indyka w mące; zanurzyć w substytucie jaj i pogłębiać w mieszaninie bułki tartej.
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu, wirując do powlekania.
Dodać kawałki indyka na patelnię; gotować 2 minuty z każdej strony.
Umieścić kawałki indyka na patelni brojlerów.
Piec w temperaturze 425 przez 5 minut. Turn kawałki indyka nad, i piec dodatkowe 5 minut lub aż złoty.