Turcja Enchiladas
Turcja Enchiladas może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 31g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 529 kalorii. Ten bezglutenowy przepis służy 6 i kosztuje 1,65 zł za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka oliwek, cheddar i mieszanka serów monterey, indyk i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Enchiladas Verdes con Pavo (zielone Chile Indyk Enchiladas), Turcja Enchiladas, oraz Turcja Enchiladas.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Lekko posmaruj naczynie do pieczenia 9x13 cali.
W małej misce, połączyć ser, cebula, i czarne oliwki.
Na małej patelni, rozgrzać tyle oleju, aby lekko płaszcz jeden tortilla, i gotować, aż miękki.
Wyjąć i zanurzyć w sosie enchilada na płaszcz.
Do środka tortilli dodać mieszankę z indykiem i serem, zwinąć i umieścić w przygotowanym naczyniu. Powtarzaj, aż dolna warstwa patelni pokryje się enchiladas.
Rozprowadzić wystarczająco dużo sosu na dolnej warstwie, aby pokryć.
Powtórz proces z drugą warstwą; rozprowadzić pozostały sos na wierzchu i posypać pozostałą mieszaniną sera.
Piec 20 minut w nagrzanym piekarniku lub do rozpuszczenia sera.