Turcja Enchiladas

Turcja Enchiladas
Turcja Enchiladas może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 31g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 529 kalorii. Ten bezglutenowy przepis służy 6 i kosztuje 1,65 zł za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka oliwek, cheddar i mieszanka serów monterey, indyk i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Enchiladas Verdes con Pavo (zielone Chile Indyk Enchiladas), Turcja Enchiladas, oraz Turcja Enchiladas.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Lekko posmaruj naczynie do pieczenia 9x13 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
W małej misce, połączyć ser, cebula, i czarne oliwki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwki CzarneOliwki Czarne
SerSer
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
3
Na małej patelni, rozgrzać tyle oleju, aby lekko płaszcz jeden tortilla, i gotować, aż miękki.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Funta Cienko Pokrojonej Pieczonej Wołowiny3/4 Funta Cienko Pokrojonej Pieczonej Wołowiny
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Wyjąć i zanurzyć w sosie enchilada na płaszcz.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOS EnchiladaSOS Enchilada
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
5
Do środka tortilli dodać mieszankę z indykiem i serem, zwinąć i umieścić w przygotowanym naczyniu. Powtarzaj, aż dolna warstwa patelni pokryje się enchiladas.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Funta Cienko Pokrojonej Pieczonej Wołowiny3/4 Funta Cienko Pokrojonej Pieczonej Wołowiny
SerSer
Cała TurcjaCała Turcja
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Rozprowadzić wystarczająco dużo sosu na dolnej warstwie, aby pokryć.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
7
Powtórz proces z drugą warstwą; rozprowadzić pozostały sos na wierzchu i posypać pozostałą mieszaniną sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
SOSSOS
8
Piec 20 minut w nagrzanym piekarniku lub do rozpuszczenia sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Wina Tudor Balo Vineyard Pinot Noir z 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 68 dolarów za butelkę.
Wina Tudor Winnica Balo Pinot Noir
Wina Tudor Winnica Balo Pinot Noir
Rok 2007 był uważany za najlepszy rocznik, jaki mogliśmy zobaczyć za życia w Kalifornii. Ten szczególny pinot noir Z Anderson Valley pochodzi z Winnicy Balo, która znajduje się bezpośrednio po drugiej stronie drogi od winnicy Golden Eye i winnicy. Winnica jest jednym z rzadkich miejsc pinot noir, który nalega na chęć produkcji ogromnych win. Owoce i struktura są ogromne. To wino pięknie się starzeje przez kolejne 20 lat. Ciesz się teraz lub kup skrzynkę do picia w ciągu następnej dekady lub dwóch.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia12
Magazyn