Tuna Bruschetta: Bruschetta con Tonno e Menta
Bruschetta z tuńczykiem: Bruschetta con Tonno e Menta może być tylko przystawką, której szukasz. Ten pescatariański przepis służy 6 i kosztuje 2,38 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 204 kalorie, 18g białka, oraz 13g tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz chłop chleb, tuńczyk, płatki chili i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Jest to raczej tanie przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Ogólnie ten przepis zarabia świetny spoonacular wynik 86%. Podobne przepisy to Tuscan Tuna Bruschetta, Sałatka Z Tuńczyka Bruschetta, oraz Sałatka Z Tuńczyka Bruschetta.
Instrukcje
W 12-calowej patelni saute rozgrzać oliwę na dużym ogniu, aż będzie gorąca, ale nie palić.
Dodać tuńczyka i gotować, aż biały i tylko gotowane, o 5 protokół.
Dodać czosnek i pomidory. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Gotować na średnim ogniu przez 5 minut, od czasu do czasu mieszając.
W międzyczasie moczyć bułkę tartą w mleku.
Wyjąć czosnek z patelni saute i wyrzucić.
Dodać namoczony chleb na patelnię. Ponownie doprawić mieszaninę solą i pieprzem. Użyj widelca, aby delikatnie rozgnieść mieszaninę.
Skropić oliwą z oliwek i posypać płatkami chili.
Umieścić mieszaninę w misce do mieszania. Albo łyżką na tosty pieczywo i służyć, lub podawać mieszaninę w misce, otoczony chlebem.