Tsubushian (Japońska pasta z czerwonej fasoli)

Tsubushian (Japońska pasta z czerwonej fasoli)
Tsubushian (japońska pasta z czerwonej fasoli) jest bezglutenowe i wegańskie przepis z 7 porcjami. Na 2,17 zł za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To danie główne ma 702 kalorie, 35g białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jest to raczej tanie przepis dla fanów japońskiej kuchni. Jest ona dostarczana przez kuchnię w szafie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Z łyżeczką wynik 91%, to danie jest doskonałe. Spróbuj Brownies z czarnej fasoli (bez mąki i naturalnie słodzone), Słodkie Bułeczki Z Pastą Z Czerwonej Fasoli, oraz Bułeczki Gotowane Na Parze Z Pastą Z Czerwonej Fasoli dla podobnych receptur.

Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling są świetnym wyborem dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Możesz spróbować LangeTwins Prince Vineyard Chenin Blanc. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 21 dolarów za butelkę.
LangeTwins Prince Vineyard Chenin Blanc
LangeTwins Prince Vineyard Chenin Blanc
Po prostu zachowując aromaty i smaki, które zostały dostarczone z winegrape, LangeTwins Chenin Blanc jest żywym wyrazem odmiany. Ostre nuty jabłka Granny Smith łączą się z nutą tartej gruszki, aby stworzyć jasne i orzeźwiające wino, którym można się cieszyć samodzielnie.
TrudnośćNormalny
Gotowe W35 m.
Porcje7
Ocena Zdrowia100
Magazyn