Tsubushian (Japońska pasta z czerwonej fasoli)
Tsubushian (japońska pasta z czerwonej fasoli) jest bezglutenowe i wegańskie przepis z 7 porcjami. Na 2,17 zł za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To danie główne ma 702 kalorie, 35g białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jest to raczej tanie przepis dla fanów japońskiej kuchni. Jest ona dostarczana przez kuchnię w szafie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Z łyżeczką wynik 91%, to danie jest doskonałe. Spróbuj Brownies z czarnej fasoli (bez mąki i naturalnie słodzone), Słodkie Bułeczki Z Pastą Z Czerwonej Fasoli, oraz Bułeczki Gotowane Na Parze Z Pastą Z Czerwonej Fasoli dla podobnych receptur.