Trójwarstwowe Ciasto Marchewkowe

Trójwarstwowe Ciasto Marchewkowe
Na 1,52 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 782 kalorie, 9g białka, oraz 52g tłuszczu każdy. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. To będzie hit w Twoim Wielkanoc wydarzenie. Udaj się do sklepu i podnieś mąkę, cukier granulowany, imbir w proszku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasto Marchewkowe, Trójwarstwowe Ciasto Marchewkowe, oraz Trójwarstwowe Ciasto Marchewkowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zrób ciasto: umieść stojaki w górnej i dolnej części piekarnika i rozgrzej do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Wyszczotkuj trzy 9-calowe okrągłe patelnie z olejem roślinnym i wyłóż DNA papierem do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Rozprowadzić pekan na blasze do pieczenia i piec do tosty, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czy Lukier Kokosowo-orzechowyCzy Lukier Kokosowo-orzechowy
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
4
Niech ostygnie, a następnie pulsować w robocie kuchennym, aż bardzo drobno posiekane.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
5
W dużej misce wymieszać orzechy pekan, mąkę, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną, sól, cynamon, imbir i cukier granulowany. W innej misce ubić olej roślinny, skórkę z cytryny, jajka i 1/2 szklanki Marmolady. Mieszać w marchew, a następnie złożyć mieszaninę marchwi do mieszaniny mąki, aż po prostu połączone. Podzielić na przygotowane Patelnie i równomiernie rozprowadzić (nie będzie wyglądać jak dużo ciasta, ale ciasta wzrosną w piekarniku). Umieść 2 patelnie na górnym stojaku piekarnika, a trzecią patelnię na Dolnym stojaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Prażone I PistacjePrażone I Pistacje
Groch FioletowyGroch Fioletowy
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
Kiwi, Pokrojone W Plasterki O Grubości 1/4 CalaKiwi, Pokrojone W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone WinoCotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
Całe Migdały, Ze Skórką I PrażoneCałe Migdały, Ze Skórką I Prażone
Czy Lukier Kokosowo-orzechowyCzy Lukier Kokosowo-orzechowy
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
6
Piec, aż ciasto odbije się po dotknięciu, a wykałaczka wyjdzie czysta, 20 do 25 minut, zmieniając pozycję patelni w połowie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
7
Przenieś patelnie do stojaków, aż ostygną wystarczająco, aby obsłużyć, a następnie odwróć ciasta na stojaki, aby całkowicie ostygły.
8
Usunąć pergamin.
9
Dodać lukier: ubić Serek i masło w misce z mikserem, aż będzie gładka, skrobanie dół miski w razie potrzeby. Ubij cukier, sok z cytryny, waniliowy i sól do uzyskania gładkiej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
Teraz I Później CukierkiTeraz I Później Cukierki
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
10
Na talerz położyć 1 warstwę ciasta.
11
Posmarować 1 łyżką Marmolady, następnie rozłożyć na marmoladzie ok. 3/4 szklanki lukru. Wierzch z kolejną warstwą ciasta, marmoladą i lukrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kiwi, Pokrojone W Plasterki O Grubości 1/4 CalaKiwi, Pokrojone W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
12
Ostatnią warstwę ciasta rozprowadzić cienką warstwą lukru. (To jest okruchowy płaszcz, nie musi być idealny.) Przechowywać w lodówce 1 godzinę, a następnie przykryć pozostałym lukrem. Zawiśnij trochę Marmolady na wierzch ciasta. Przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do podania. Zdjęcia Con Poulos
Składniki, których będziesz potrzebować
Kiwi, Pokrojone W Plasterki O Grubości 1/4 CalaKiwi, Pokrojone W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia5
Magazyn