Trzy funtowy burger wołowy dla sześciu na wiejskim chlebie
Przepis trzy Funt burger wołowy dla sześciu na wiejskim chlebie może zaspokoić Amerykański głód w przybliżeniu 1 godzina i 10 minut. Na 4,06 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 6. Jedna porcja zawiera 1169 kalorii, 59G białka, oraz 79 g tłuszczu. Niewiele osób robiło ten przepis, a 4 mówiłoby, że trafił w sedno. Jeśli masz ocet balsamiczny, pieprz, grubą sól morską i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć brązowy cukier można śledzić to danie główne z Brązowo-cukrowe babeczki z brązowo-maślaną glazurą jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Przepis na hamburgera wołowego (Elvis Burger z sałatką i korniszonami), Chleb wiejski do Maszyny do chleba, oraz Country Beef Mostek dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Wyposażenie specjalne: Kosz grillowy o drobnej siatce lub całkowicie metalowy sitko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
2
Rozgrzej grill gazowy do wysokiego lub zapalić węgiel drzewny. Gdy grill jest gorący, Wyczyść stojak do grilla. Obniżyć temperaturę do średnio-wysokiej (tylko dla grilla gazowego) i szczotkować lub wytrzeć trochę oleju na stojaku do grilla.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
3
Mieloną wołowinę podzielić na dwie równe porcje. Linia 9-calowa okrągła puszka na ciasto z folią. Delikatnie wepchnij połowę wołowiny do puszki. Nie naciskaj zbyt mocno.
Składniki, których będziesz potrzebować
(polecane: Catalina)
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemki
1 łyżka Naturalnego Smalcu
4
Umieść kolejny arkusz folii na powierzchni roboczej i odwróć puszkę, aby ukształtowana patty wołowa wyskoczyła na plastikową folię. Ponownie wyłożyć ciasto folią. Delikatnie wepchnij pozostałą połowę wołowiny do puszki i pozostaw ją na chwilę w puszce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Paszteciki Wołowe
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemki
1 łyżka Naturalnego Smalcu
5
Posypać górę każdego patty z solą i pieprzem. Łyżka sera na patty nadal w puszce.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
6
Rozłóż ser, aby pokryć mięso, ale pozostaw około 1/2 cala marginesu odkrytego wokół krawędzi. Użyj plastikowej podszewki, aby usunąć patty z puszki i odwróć go na Patty bez sera. Chcesz przyprawione boki mięsa skierowane do siebie, z serem umieszczonym między. Lekko naciśnij 2 paszteciki razem wokół krawędzi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Chleb Orzechowo-rodzynkowy
Woda, Aby Umożliwić
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemki
7
Wierzch hamburgera posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
8
Skórkę do pizzy przetrzeć odrobiną oleju i przenieść burgera do grilla za pomocą skórki. Zamknij pokrywę grilla i gotować, aż do dolnej części Patty pokazuje znaki grill, 8 do 9 protokół. Spritz trochę nonstick spray na górze burger, następnie flip i gotować, 8 do 9 protokół. Delikatnie przenieść gotowanego hamburgera na duży talerz i niech odpocząć, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
9
Połówki chleba prosto w poprzek poziomo tak, że tworzy bułkę. Jeśli chcesz, możesz lekko tostować obie połówki na grillu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
W Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
10
Przenieś hamburgera na dolną połowę chleba. Łyżka na grillowanym sosie balsamicznym Bing wiśniowo-biały i zamknąć burger z górnej połowy chleba. Pokroić hamburgera na 6 klinów, jak gdyby były cięcia pizzy, i służyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczenie Czekoladowych Loków
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
11
Świeże mielenie jest równie ważne. Wybierz steki chuck z rzeźników i poprosić ich do mielenia mięsa podczas oczekiwania, tego samego dnia planujesz gotować je, jeśli to możliwe. Nawet lokalny rzeźnik supermarket będzie szczęśliwy, aby to zrobić dla ciebie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chuck Steak
Woda, Aby Umożliwić
12
Letnie owoce, po szybkim włączeniu grilla, zyskują zadymioną, duszną tang, która dobrze pasuje do koziego sera na hamburgerze. Sprawdza się również jako polewa do burgera z indyka, piersi kurczaka lub grillowanego kotleta wieprzowego lub schabu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Margherita® Capicola
Koszerne Pikle, Do Podania
Ser Kozi
5 Ząbków Czosnku, Obranych, Przekrojonych Na Pół I Pokrojonych W Cienkie Plasterki
Schab
Brzoskwinia Lub Nektarynka Pokrojona W Plastry
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
13
Ciemnoczerwone wiśnie Bing są piękne w tym sosie, ale można również użyć kombinacji wiśni z morelami, brzoskwiniami lub dowolnymi owocami pestkowymi. Lubię grillować wiśnie, a potem je smażyć; tracisz mniej soku w ten sposób. W przypadku owoców pestkowych pokrój owoce na pół, usuń pestkę, lekko natrzyj oliwę z oliwek po obu stronach, a następnie grilluj, około 2 minuty z każdej strony.
Rozgrzej grill gazowy lub grill węglowy do średnio gorącego ciepła. Grill węglowy świeci na Czerwono pod szarym popiołem w tej temperaturze. (Ewentualnie grilluj wiśnie na gorącej patelni grillowej na dużym ogniu na piecu.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczenie Czekoladowych Loków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
15
Wlej wiśnie do drobnoziarnistego kosza do grilla lub całkowicie metalowego sitka i umieść kosz na grillu. Gotować, aż jasne i zadymione, ale nie zwęglone, o 4 protokół. Daj kosz dobre wstrząsnąć co 20 do 30 sekund, więc wiśnie ciepła przez. Po 3 minutach posmakuj wiśni, aby sprawdzić, czy jest wystarczająco zadymiona. Zdejmij kosz z ognia i pozostaw wiśnie do ostygnięcia, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczenie Czekoladowych Loków
Chipsy Tortilla O Smaku Limonki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
16
Połowę wiśni na misce, rezerwując wszystkie soku wiśniowego można. Wyrzuć doły. Roztopić masło na średnim ogniu w dużym rondlu lub patelni, albo na grillu lub piecu. Gdy masło spieni się, dodać szalotki i wymieszać. Gotować szalotki, aż zaczną pokazywać jakiś kolor, o 2 protokół. Wymieszać z octem i brązowym cukrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Wiśniowy
Półsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, Posiekana
Pieczenie Czekoladowych Loków
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień Perłowy
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
17
Dodać wiśnie do rondla z dowolnego zastrzeżonego soku. Gotować, aż tylko lekko syropy, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczenie Czekoladowych Loków
Białe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień Perłowy
18
Dodać sól i pieprz, smak, i dodać więcej przyprawy, jeśli chcesz.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
19
Można go przechowywać w lodówce, szczelnie przykrytej, przez 3 do 4 dni.