Trzy fasolowe Chili ze skórką Polenta

Trzy fasolowe Chili ze skórką Polenta
Przepis na trzy fasolowe Chili ze skórką polenty jest gotowy w około 1 godzinę i jest zdecydowanie super bezglutenowe i wegetariańskie opcja dla miłośników amerykańskiego jedzenia. Za 1,81 zł za porcję, otrzymujesz danie główne, które serwuje 6. Jedna porcja tego dania zawiera około 26g białka, 12g tłuszczu i w sumie 636 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka cebuli, sera pepper jack, ząbków czosnku i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać cebulę, możesz podążać za tym daniem głównym z Candy Corn Cupcakes jako deser. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 73%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Croste Di Polenta Con Cicoria (Skórka polenta z duszonym Chico, Ciasto Do Pizzy Z Polenty, oraz Chef Joey ' s Polenta Crust Pizza dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Na dużej patelni podsmaż cebulę i pieprz na oleju do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, PodzielonyKRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
2
Dodaj czosnek, przyprawę chili, brązowy cukier i ziele angielskie; gotuj 1 minutę dłużej. Dodaj fasolę, bulion i pomidory. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień; gotować na wolnym ogniu bez przykrycia przez 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Około 14 Uncji Puszki Pokrojonych W Kostkę PomidorówOkoło 14 Uncji Puszki Pokrojonych W Kostkę Pomidorów
Pakiet Milk DudsPakiet Milk Duds
10 Mięsistych Golonek Cielęcych O Grubości 2-3 Cali10 Mięsistych Golonek Cielęcych O Grubości 2-3 Cali
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Puszka Zielonej Fasoli, OdsączonaPuszka Zielonej Fasoli, Odsączona
1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka
3
Przenieś do niesmażonego 11-calowego. x 7-w. naczynie do pieczenia (naczynie będzie pełne).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
4
Umieść naczynie na blasze do pieczenia. Ułóż plastry polenty na wierzchu; posyp serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
5
Piec bez przykrycia w temperaturze 375° przez 30-35 minut lub do musującego.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością AzjatyckąKandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje6
Ocena Zdrowia39
Magazyn