Trzy fasolowe Chili ze skórką Polenta

Trzy fasolowe Chili ze skórką Polenta
Przepis na trzy fasolowe Chili ze skórką polenty jest gotowy w około 1 godzinę i jest zdecydowanie super bezglutenowe i wegetariańskie opcja dla miłośników amerykańskiego jedzenia. Za 1,81 zł za porcję, otrzymujesz danie główne, które serwuje 6. Jedna porcja tego dania zawiera około 26g białka, 12g tłuszczu i w sumie 636 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka cebuli, sera pepper jack, ząbków czosnku i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać cebulę, możesz podążać za tym daniem głównym z Candy Corn Cupcakes jako deser. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 73%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Croste Di Polenta Con Cicoria (Skórka polenta z duszonym Chico, Ciasto Do Pizzy Z Polenty, oraz Chef Joey ' s Polenta Crust Pizza dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Na dużej patelni podsmaż cebulę i pieprz na oleju do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Dodaj czosnek, przyprawę chili, brązowy cukier i ziele angielskie; gotuj 1 minutę dłużej. Dodaj fasolę, bulion i pomidory. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień; gotować na wolnym ogniu bez przykrycia przez 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Około 14 Uncji Puszki Pokrojonych W Kostkę PomidorówOkoło 14 Uncji Puszki Pokrojonych W Kostkę Pomidorów
Półsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, PosiekanaPółsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, Posiekana
10 Mięsistych Golonek Cielęcych O Grubości 2-3 Cali10 Mięsistych Golonek Cielęcych O Grubości 2-3 Cali
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
3
Przenieś do niesmażonego 11-calowego. x 7-w. naczynie do pieczenia (naczynie będzie pełne).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
4
Umieść naczynie na blasze do pieczenia. Ułóż plastry polenty na wierzchu; posyp serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
5
Piec bez przykrycia w temperaturze 375° przez 30-35 minut lub do musującego.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje6
Ocena Zdrowia39
Magazyn