Truskawkowy Malinowy Drobiazg
Przepis truskawka malina drobiazg jest gotowy w około 20 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe opcja dla miłośników Szkockiego jedzenia. Jedna porcja zawiera 125 kalorii, 4G białka, oraz 2G tłuszczu. Ten przepis służy 14 i kosztuje 96 centów za porcję. Jest idealny do Dzień Matki. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać angel food ciasto, mleko, truskawki, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Truskawkowy Malinowy Drobiazg, Malinowy Drobiazg, oraz Malinowy Drobiazg dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce wymieszać mleko i budyń przez 2 minuty (mieszanina będzie gęsta).
Umieść jedną trzecią kostek ciasta w misce drobiazgowej lub 3-1 / 2-qt. szklana miska do serwowania. Na wierzchu jedna trzecia budyniu, 1 szklanka pokrojonych truskawek, 1-1 / 2 szklanki malin i jedna trzecia ubitej polewy.
Warstwę z jedną trzecią ciasta i budyniu, 1 szklanka truskawek i jedną trzecią ubitej polewy.
Wymieszać z pozostałym ciastem, budyniem, truskawkami, malinami i ubitą polewą.
Dekoruj ćwiartkami truskawek.
Podawać natychmiast lub przykryć i schłodzić do podania.