Truskawkowo-Kremowe Puff Kabobs

Truskawkowo-Kremowe Puff Kabobs
Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 61 kalorii. Jeśli 21 centów za porcję spada twój budżet, truskawkowo-kremowe Puff Kabobs może być ogromny bezglutenowe i pierwotne przepis do wypróbowania. Mieszanka bambusowych szaszłyków, masło, półsłodkie chipsy czekoladowe i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 43 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Deser Z Kremem Truskawkowym, Truskawkowy Krem Puff Heart, oraz Ciasto Truskawkowe Z Kremem Puff (Choux) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Arkusz cookie linii z papieru woskowanego. Na każdym szaszłyku naprzemiennie nawlecz 3 chrupki śmietany i 2 truskawki.
Składniki, których będziesz potrzebować
TruskawkiTruskawki
Pliki CookiePliki Cookie
KremKrem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
SzaszłykiSzaszłyki
2
W małej plastikowej torebce do zamykania zamrażarki umieść chipsy czekoladowe i masło. Worek uszczelniający. Kuchenka mikrofalowa na wysokości około 30 sekund lub do stopienia. Wycisnąć worek do mieszania roztopione chipsy i masło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe ChipsyCzekoladowe Chipsy
MasłoMasło
FrytkiFrytki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby ZiplocTorby Ziploc
MikrofalówkaMikrofalówka
3
Wyciąć małą końcówkę z rogu torby.
4
Mieszanka czekoladowa mżawka na kabobs.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
5
Miejsce na blasze. Przechowywać w lodówce około 10 minut lub do zestawu. Przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn