Truskawkowo-Czekoladowy Tort Bezowy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj truskawkowo-czekoladowego tortu Bezowego. Ten przepis służy 8 i kosztuje 66 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 193 kalorie, 3G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka śmietany z kamienia nazębnego, cukru, truskawek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 15%. Podobne przepisy to Torcik Bezowy Malinowy (Lub Truskawkowy) Na Noc, Czekoladowy Tort Bezowy, oraz Tort Czekoladowo-Truskawkowy.
Instrukcje
Przykryj dużą blachę do pieczenia papierem do pieczenia. Narysuj 2 (8-calowe) koła na papierze. Odwróć Papier i zabezpiecz taśmą maskującą.
Ubij białka, sól i śmietanę z kamienia nazębnego na dużej prędkości miksera, aż się spieni. Stopniowo dodawać 1 szklankę cukru, 1 łyżkę stołową na raz, ubijając, aż utworzą się sztywne szczyty.
Połowę masy rozprowadzić w każdym okręgu na przygotowanej blasze do pieczenia za pomocą tylnej części łyżki.
Piec w temperaturze 250 przez 1 godzinę lub do momentu, gdy bezy będą chrupiące.
Truskawki posypać 1 łyżeczką cukru; przykryć i odstawić.
Każdą bezę posypać 1 1/2 łyżki czekolady. Powrót bezy do piekarnika; wyłączyć ogień i odstawić na 5 minut.
Rozprowadzić zmiękczoną czekoladę łopatką. Schłodzić bezy do temperatury pokojowej.
1 bezę ułożyć na półmisku; 1 szklankę ubitej polewy ułożyć na wierzchu. Ułóż połowę mieszanki truskawkowej na ubitej polewie. Wierzch z pozostałą bezą; rozprowadzić 1 szklankę ubitej polewy na wierzchu. Pozostałą mieszaninę truskawkową ułożyć na ubitej polewie.
Umieść 1 łyżkę chipsów czekoladowych w małej misce bezpiecznej dla mikrofalówki. Kuchenka mikrofalowa W Wysokiej 1 minutę lub aż chipy są miękkie. Wymieszać czekoladę; skropić wierzchem torte.