Truskawkowe ciasto rabarbarowe III

Truskawkowe ciasto rabarbarowe III może być tylko deser szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 305 kalorii, 2G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 1,34 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz truskawki, skórkę pomarańczową, skórkę z podwójną skórką i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Dzień Matki będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 33%, co jest raczej złe. Spróbuj Ciasto truskawkowo-rabarbarowe jogurtowe z sosem truskawkowo-rabarbarowym rumowym, Wyznanie # 66: właśnie próbowałem rabarbaru ... rabarbar truskawkowy kruszy, oraz Truskawkowe Ciasto Rabarbarowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (205 stopni C). Wyłożyć patelnię z dolną skórką.
Wymieszaj razem rabarbar, truskawki, skórkę pomarańczową, 1 1/2 szklanki cukru i tapiokę. Łyżka do skórki.
Rozwałkuj drugą skórkę i umieść na nadzieniu. Uszczelnij krawędzie.
Posmaruj mlekiem i posyp dodatkowym cukrem na wierzchu.
Piec w temperaturze 400 stopni F (205 stopni C) przez 10 minut. Zmniejszyć ogień do 350 stopni F (175 stopni C) i piec przez DODATKOWE 35 minut.
Na okruchy polewa, pominąć Top pie crust.
Mąkę połączyć, 1 szklankę cukru i sól.
Pokrój w maśle lub margarynie, aż mieszanina będzie krucha. Łyżka nad nadzieniem i piec zgodnie z zaleceniami powyżej.