Truskawka, cytryna i bazylia
Truskawka, cytryna i bazylia to bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 74 kalorie. Na 1,18 zł za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 1. To będzie hit w Twoim Dzień Matki wydarzenie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz liście bazylii, truskawki plus 1, sok z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Sorbet truskawkowy, cytrynowy i bazyliowy, Napój Truskawkowy, Cytrynowy I Bazyliowy, oraz Ciastka Truskawkowo-Bazyliowo-Cytrynowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz świeży sok z cytryny, surowy cukier, bazylia, całe truskawki i sól w szklance kufla. Mieszaj składniki za pomocą muddlera lub uchwytu drewnianej łyżki, aż cukier się rozpuści.
Dodaj kostki lodu i wodę gazowaną i mieszaj do ostygnięcia. Przelej do szklanki o pojemności 12 uncji wypełnionej kostkami lodu i udekoruj plasterkiem truskawek.
W porcji: 56 kalorii, 13 g cukru