Truflowane Jajka
Przepis Truflowane Deviled jajka jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest wybitnym bezglutenowe i przyjazne dla fodmap opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 77 kalorii. Na 25 centów za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 18. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka majonezu, musztardy dijon, jajka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Truflowane Jajka, Truflowane Jajka, oraz Truflowane Deviled Jajka Przepis dla podobnych receptur.
Instrukcje
W rondlu umieścić jajka i wodę do przykrycia; doprowadzić do wrzenia.
Zdjąć z ognia i odstawić, pokryte, 10 minut.
Odcedzić jajka i spłukać zimną wodą przez kilka minut. Jajka obrać i przeciąć na pół wzdłuż.
Umieść 6 połówek jaj (w tym białka) i wszystkie dodatkowe żółtka w robocie kuchennym.
Dodać majonez, musztardę i 1/4 szklanki startego sera; dobrze zmiksować.
Dodać sól, pieprz i, w razie potrzeby, olej truflowy. Jeśli jest zbyt gęsty, dodaj oliwę z oliwek (lub więcej oleju truflowego, jeśli chcesz mocniejszego smaku), 1/2 łyżeczki na raz, do pożądanej konsystencji.
Umieścić mieszaninę w torbie cukierniczej z gładką lub w kształcie gwiazdy końcówką (lub małą plastikową torebką na zamek błyskawiczny z wyciętym rogiem)i wymieszać w pozostałe połówki jaj.
Dekorować, w razie potrzeby.