Trufle Rozmarynowe

Trufle Rozmarynowe
Trufle rozmarynowe to bezglutenowe i wegetariańskie hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 60. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 47 kalorii. Na 19 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz kakao w proszku, sól morska, śmietanę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Trufle Czekoladowe Z Rozmarynem, Rozmaryn i pieczony czosnek krewetki Gyros z sosem rozmarynowym Tzatziki, oraz Rozmaryn sól morska precle z sosem serowym rozmaryn Cheddar.

Instrukcje

1
Umieść czekoladę w dużej misce do miksowania. Zagotować śmietanę, rozmaryn, pomarańczę i sól. Wyłączyć ciepło i niech strome przez 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
3 Paluszki Precelkowe3 Paluszki Precelkowe
Miniaturowe Wafle WanilioweMiniaturowe Wafle Waniliowe
Sól Do Obramowania SzkłaSól Do Obramowania Szkła
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Naturalna Mieszanka Do CiastNaturalna Mieszanka Do Ciast
2
Doprowadzić do wrzenia. Gorący płyn przecedzić na czekoladę i delikatnie ubić na gładko. (Jeśli cała czekolada nie topi się, umieść miskę na podwójnym kotle, aby zakończyć.)
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Umieścić w lodówce, aby ustawić, co najmniej 2 godziny na noc.
4
Czekoladę rozpuścić na podwójnym kotle.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej
5
Wyłożyć trzy blachy do pieczenia pergaminem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
6
Podczas gdy czekolada topi się, użyj małej kulki melona, aby zgarnąć rund ganache i umieścić na jednej blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
MelonMelon
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
Melon BallerMelon Baller
7
Wstawić do lodówki na około 5 minut do stwardnienia.
8
Usuń kulki ganache i delikatnie tocz się między dłońmi, aby uzyskać gładką powierzchnię i stworzyć ładną kulkę. Delikatnie roll na blach do pieczenia. Powrót do lodówki na około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
9
Wyjmij czekoladę z podwójnego kotła i rozsmaruj cienką warstwę roztopionej czekolady na dłoni.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej
10
Umieść jedną truflę w pokrytej czekoladą dłoni i przetaczaj, aż cała powierzchnia zostanie pokryta. Ułóż w schludnych rzędach na pozostałych blachach do pieczenia. Powleczone trufle należy zwrócić do lodówki, aby ustawić, około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
TrufleTrufle
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
11
Powtórz ostatni krok, aby nadać truflom drugą powłokę. Powrót do lodówki na co najmniej 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
TrufleTrufle
12
Po całkowitym utwardzeniu zewnętrznej powłoki, delikatnie zwinąć w dużej misce z kakao i cukrem pudrem, aby pokryć.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółty Owocowy Roll-upżółty Owocowy Roll-up
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje60
Ocena Zdrowia0
Magazyn