Tropikalna Sałatka z papai, awokado i Pulpo
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj tropikalnej Papai, awokado i sałatki Pulpo. Na 75 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 132 kalorie, 1G białka, oraz 14g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz rukolę dla niemowląt, wyciśnięty sok z limonki, liście mięty i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i przyjazny fodmap dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Tropikalna Sałatka Z Papai, Sałatka z papajanu i awokado, oraz Sałatka z awokado i papai dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umyć i osuszyć pulpo. Umieścić sok z limonki, i obfite szczypta soli i pieprzu, w średniej misce.
Ubijając, dodać oliwę w powolnym i stałym strumieniu. Umieść rukolę w dużej misce do mieszania; dodaj 2 łyżki sosu i obfite szczypta soli i pieprzu; wrzucić do połączenia. Rukolę podzielić na 4 talerze. Zarezerwuj dużą miskę do mieszania miska do mieszania. W dużej misce, połączyć pulpo, papaja, czerwona cebula, awokado, jicama i mięta.
Dodać pozostały dressing i delikatnie wrzucić do połączenia; doprawić do smaku solą i pieprzem. Mieszaninę pulpo podzielić na wierzchu rukoli.