Tropikalna Sałatka meksykańska z rybą

Tropikalna Sałatka meksykańska z rybą
Tropikalna Sałatka meksykańska z rybą to bezmleczne i pescatariańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 47g białka, 34g tłuszczu, oraz w sumie 809 kalorii. Na 5,52 zł za porcję, ten przepis okładki 48% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób lubiło to danie główne. Ten przepis z Yummy Mummy Kitchen ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Udaj się do sklepu i odebrać wrzucić sałatki, Panko bułka tarta, kukurydza, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć sok z limonki można śledzić to danie główne z Sok Żurawinowo-Pomarańczowy Slushee jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Filety Z Ryb Tropikalnych, Meksykańska Tropikalna Solanka Chile, oraz Pikantna ryba z tropikalną salsą dla podobnych receptur.

Składniki

2awokado, pokrojone wzdłużnie (łyżka soku z limonki)awokado, pokrojone wzdłużnie (łyżka soku z limonki)591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 uncja mieszanki gorącej czekolady1 uncja mieszanki gorącej czekolady1-2 łyżki oliwy z oliwek z pierwszego tłoczeniakukurydza, osuszonakukurydza, osuszona1-2 łyżki oliwy z oliwek z pierwszego tłoczeniafasola po odsączeniu i opłukaniufasola po odsączeniu i opłukaniu1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreodo średniej wielkości białej lub żółtej cebuli, 1 pokrojonej na ćwiartki i 1 posiekanejdo średniej wielkości białej lub żółtej cebuli, 1 pokrojonej na ćwiartki i 1 posiekanej2Opcjonalnie lody waniliowe o obniżonej zawartości tłuszczuOpcjonalnie lody waniliowe o obniżonej zawartości tłuszczu454papryka habanerobiała ryba np. halibut czy tilapia (użyłam soli, bo była w sprzedaży w tym tygodniu)biała ryba np. halibut czy tilapia (użyłam soli, bo była w sprzedaży w tym tygodniu)41 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennychPhil chce jeść więcej ryb, ale nie lubi rybPhil chce jeść więcej ryb, ale nie lubi ryb41 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennychTo jest ten sam sposób, w jaki robię ryby na ryby z frytkamiTo jest ten sam sposób, w jaki robię ryby na ryby z frytkami12 3/4 szklanki całych migdałów, ze skórką i uprażonychmrożone wegetariańskie kruszone mięsomrożone wegetariańskie kruszone mięso1jalapeno, nasiona usunięte, posiekanejalapeno, nasiona usunięte, posiekane1sok z limonkisok z limonki1mango, obrane i pokrojone w plasterki (łyżka soku z limonki)mango, obrane i pokrojone w plasterki (łyżka soku z limonki)41 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennychBella uwielbia fasolę, kukurydzę i awokadoBella uwielbia fasolę, kukurydzę i awokado1torbamieszane warzywamieszane warzywa591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwesteki z nowojorskiego stripsusteki z nowojorskiego stripsu3Spód: okruszki z herbatników grahamkotlety wieprzowe, rozdrobnione i cienko rozbitekotlety wieprzowe, rozdrobnione i cienko rozbite3551 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwePanko bułka tartaPanko bułka tarta1warzywo (np. szpinak)uncje płynu świeżej wodyuncje płynu świeżej wody2Spód: okruszki z herbatników graham1 łyżka plus 1 łyżeczka soli koszernej, dodatkowo do przyprawiania mięsa1 łyżka plus 1 łyżeczka soli koszernej, dodatkowo do przyprawiania mięsa1Pomidor Roma, posiekanyPomidor Roma, posiekany41 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennychWrzucić warzywa sałatkowe z fasolą, kukurydzą i pożądaną ilością vinaigrette. Ułóż mango, awokado i rybę na wierzchuWrzucić warzywa sałatkowe z fasolą, kukurydzą i pożądaną ilością vinaigrette. Ułóż mango, awokado i rybę na wierzchu41 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennychSteki z rostbefu nowojorskiego z kością, jeśli chceszSteki z rostbefu nowojorskiego z kością, jeśli chcesz1porcja startego parmezanumieszane przyprawy (takie jak Mrs. Dash lub Trader Joe ' s 21 Seasoning Salute)mieszane przyprawy (takie jak Mrs. Dash lub Trader Joe ' s 21 Seasoning Salute)41 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennychSalsa Vinaigrette: inspiracja pochodzi z tego sosu sałatkowego tacoSalsa Vinaigrette: inspiracja pochodzi z tego sosu sałatkowego taco41 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennychJestem bardzo podekscytowany ładną pogodą i marzeniem o lecieJestem bardzo podekscytowany ładną pogodą i marzeniem o lecie

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Sandhi Sanford i Benedict Pinot Noir. Recenzenci bardzo lubią to z 4.7 z 5 gwiazdek i cena około 65 dolarów za butelkę.
Sandhi Sanford i Benedict Pinot Noir
Sandhi Sanford i Benedict Pinot Noir
Wyjątkowy 2012 ma warstwy dzikiej wiśni, lukrecji, czarnego pieprzu i cynamonu. Blady rubinowy czerwony kolor i jedwabiste taniny pokazują nam, jak majestatyczna jest ta strona.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia100
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn