Tropical Heaven Ice Cream Sundaes
Tropikalne niebo lody lody może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.93 za porcję. Jedna porcja zawiera 491 kalorii, 6G białka, oraz 18g tłuszczu. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim Lato wydarzenie. Mieszanka ananasa, brązowego cukru, lodów i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i przyjazne dla fodmap dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Jak zrobić tropikalną kanapkę z lodami, Owoce Tropikalne, oraz Rum-Karmelowe Tropikalne Lody dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszaj sorbet cytrynowy, sok z limonki i skórkę z limonki razem w misce. Zamrozić do twardości, 4 godziny.
Masło i brązowy cukier rozpuścić na średniej patelni na średnim ogniu.
Dodać ananasa i gotować, aż sos zgęstnieje do glazury, 8 do 10 protokół.
Połowę ananasa podziel na 4 kieliszki do lodów. Do każdej szklanki włóż 2 małe miarki sorbetu cytrynowo-limonkowego i polej połową prażonego kokosa, rozdzielając równomiernie. Resztę ananasa podzielić na szklanki i dopełnić każdą z nich 2 małymi gałkami sorbetu kokosowego.
Wlać dowolny syrop ananasowy i dopełnić pozostałym kokosem.
Polecane wino: Cream Sherry, Moscato Dasti, Port
Cream Sherry, Moscato d ' Asti i Port są doskonałym wyborem do lodów. Częstą zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremowym sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. NV Johnson Estate Cream Sherry z 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 19 dolarów za butelkę.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Bardzo aromatyczny z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste trwałe wykończenie. Teraz dobrze, ale nagrodzi tych, którzy pozwolą mu się starzeć"". Ulubiony napój przed posiłkiem. Rozważ to z orzechami przed obiadem jako aperitif lub po kolacji z deserem, zwłaszcza czekoladkami i deserami na bazie owoców. Również wspaniałe w chłodne popołudnia, podawane z biszkoptami do kąpieli w ""włoskim stylu"". "