Triple-Decker Salmon Club
Triple-Decker Salmon Club to pescatariańskie danie główne. Za 2,36 USD za porcję ten przepis pokrywa 33% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 38 g białka , 12 g tłuszczu i łącznie 456 kalorii . Ten przepis służy 2 osobom. Został dostarczony przez Taste of Home. Mieszanka chleba, selera, przyprawy ogórkowej i garść innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut . Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał dobry wynik łyżką wynoszący 78% . Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na podobne przepisy: NAJLEPSZA kanapka Triple Decker Club , Speedy Triple-Decker Club i Grilled Triple-Decker Club .
Instrukcje
W małej misce połącz twaróg i przyprawę marynowaną. W drugiej misce połącz łososia i seler.
Na każdą kanapkę połóż jeden tost z sałatą, jeśli chcesz, i połową mieszanki twarogu. Na wierzch połóż drugi kawałek tostu; posmarować połową mieszanki łososia. Na wierzch połóż trzeci kawałek tostu.
Polecane wino: Pinot Noir, Pinot Grigio, Gruener Veltliner
Pinot Noir, Pinot Grigio i Gruener Veltliner to świetny wybór do ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, dlatego trudno wybrać wino, które będzie pasować do każdej ryby. Rześkie białe wino, takie jak pinot grigio lub Grüner Veltliner, będzie pasować do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsne, mocno aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, radzą sobie nawet z jasnoczerwonym winem, takim jak pinot noir. Jednym z win, które możesz spróbować, jest wino Parducci Small Lot Pinot Noir New Label. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 18 dolarów.
![Wino Parducci Small Lot Pinot Noir z nowej etykiety]()
Wino Parducci Small Lot Pinot Noir z nowej etykiety
Nasz Pinot Noir oferuje aromaty soczystych, dojrzałych malin i truskawek. Smaki jagód są pełne i bogate na podniebieniu, z nutą cedru na finiszu. Rozkoszuj się tym średnio treściwym czerwonym winem z grillowanym łososiem, polędwiczką wieprzową i drobnymi kawałkami czerwonego mięsa.