Tri-Tip wędzony w drewnie z sycylijskim sosem ziołowym

Tri-Tip wędzony w drewnie z sycylijskim sosem ziołowym
Wędzony w drewnie Tri-Tip z sycylijskim sosem ziołowym jest bezglutenowe i bezmleczne przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 31 g tłuszczu, oraz w sumie 395 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje 87 centów za porcję. Udaj się do sklepu i odebrać grubej soli morskiej, oliwy z oliwek, dobrze przycięte 2 / 2-do 2 3/4-Funt tri-tip pieczeń wołowa, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 104 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Grillowany Tri-Tip z sycylijskim sosem ziołowym, Wood Chick ' s BBQ wędzony mostek wołowy, oraz Indyk grillowany z klonem, wędzony drewnem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zmiksuj liście tymianku, ząbki czosnku, suszone oregano i grubą sól w mini procesorze, aż czosnek zostanie drobno posiekany. Po uruchomieniu procesora stopniowo dodawaj sok z cytryny, a następnie oliwę z oliwek. Przypraw sos ziołowy do smaku z pieprzem i transferto miski. DO AHEAD można wykonać 1 dzień wcześniej. Kryj się i wyluzuj. Doprowadzić do temperatury pokojowej przed użyciem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszone OreganoSuszone Oregano
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Sól GruboziarnistaSól Gruboziarnista
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Posypać obficie pieczone z obu stron solą i świeżo zmielonym czarnym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
3
Odstawić na co najmniej 30 minut i do 2 godzin.
4
Przygotować grilla (średnio-wysokie ciepło).
1
Zrębki owijamy w folię; folię przebijamy widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Z Indyka, PodgrzewanySos Z Indyka, Podgrzewany
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2
Zdejmij górny stojak do grilla, umieść pakiet folii bezpośrednio na palniku i wymień stojak do grilla.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
3
Ułożyć pieczeń na opakowaniu i grillować odsłonięte 6 minut (drewno w folii zacznie palić). Obróć pieczeń. Przenieś do miejsca na grillu, gdzie ciepło jest pośrednie i średnio gorące. Przykryć grill i gotować, aż termometr włożony do najgrubszej części pieczeń rejestry 128 ° F do 57° średnio rzadkie, obracając pieczeń od czasu do czasu, o 13 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
1
Zrębki posypać węglem i ułożyć na stelażu. Gotować pieczeń uncovered 7 protokół. Obróć pieczeń. Przenieś pieczeń na miejsce na grillu, gdzie ciepło jest pośrednie i średnio gorące. Przykryć grill i gotować, aż termometr włożony do najgrubszej części pieczeń rejestry 128 ° F do 57° średnio rzadkie, obracając pieczeń od czasu do czasu, o 13 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Z Indyka, PodgrzewanySos Z Indyka, Podgrzewany
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
2
Przenieść pieczeń do półmiska.
3
Odstawić na 10 minut. Cienko pokroić pieczeń na ziarno.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej
4
Podawać, przekazując sos osobno.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn