Treviso, Orzech włoski i sałatka Gruyère

Treviso, Orzech włoski i sałatka Gruyère
Treviso, Orzech włoski i sałatka Gruyère to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i przyjazny fodmap przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 177 kalorii. Ten przepis służy 8. Na 54 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Epicurious ma 3 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, treviso, szczypiorek i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 42%. Podobne przepisy to Treviso, Orzech włoski i sałatka Gruyère, Sałatka Treviso Radicchio z winegretem orzechowym, oraz Sałatka Treviso z winegretem pomarańczowym i Manchego.

Instrukcje

1
Ubić ocet i musztardę w małej mieszance bowlto. Stopniowo ubij w oleju. Doprawić do smaku grubą solą i świeżo zmielonym czarnym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Ciepłe Tortille Kukurydziane Lub Biały RyżDo Podania Ciepłe Tortille Kukurydziane Lub Biały Ryż
Sól GruboziarnistaSól Gruboziarnista
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie PlasterkiOgórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
2
Przetnij Treviso w poprzek na 1/2 cala-widestrips; Odrzuć dolne 2 do 3 cali.
3
Umieścić paski w dużej misce; dodać mieszane babygreens i szczypiorek. Czy z wyprzedzeniem: Dressing andsalad może być wykonany 6 godzin wcześniej. Coversepartely i chill. Przynieś opatrunek do pokojutemperatura i przerabianie przed użyciem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do DekoracjiPokrojone Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Wlać sos na sałatkę i wrzucić tocoat.
5
Dodać ser i orzechy włoskie; wrzucić sałatkę, a następnie przenieść do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Bon Appétit
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia6
Magazyn