Treviso, Orzech włoski i sałatka Gruyère
Treviso, Orzech włoski i sałatka Gruyère to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i przyjazny fodmap przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 177 kalorii. Ten przepis służy 8. Na 54 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Epicurious ma 3 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, treviso, szczypiorek i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 42%. Podobne przepisy to Treviso, Orzech włoski i sałatka Gruyère, Sałatka Treviso Radicchio z winegretem orzechowym, oraz Sałatka Treviso z winegretem pomarańczowym i Manchego.
Instrukcje
Ubić ocet i musztardę w małej mieszance bowlto. Stopniowo ubij w oleju. Doprawić do smaku grubą solą i świeżo zmielonym czarnym pieprzem.
Przetnij Treviso w poprzek na 1/2 cala-widestrips; Odrzuć dolne 2 do 3 cali.
Umieścić paski w dużej misce; dodać mieszane babygreens i szczypiorek. Czy z wyprzedzeniem: Dressing andsalad może być wykonany 6 godzin wcześniej. Coversepartely i chill. Przynieś opatrunek do pokojutemperatura i przerabianie przed użyciem.
Wlać sos na sałatkę i wrzucić tocoat.
Dodać ser i orzechy włoskie; wrzucić sałatkę, a następnie przenieść do miski.