Przepis Tres Leches Tiramisu może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 35 minut. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.73 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 17g białka, 49g tłuszczu, oraz w sumie 891 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz zmielony cynamon, pół na pół, odparowane mleko i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Tres Leches de Coco (Ciasto kokosowe Tres Leches), Tres Leches de Ron con Chocolate (czekoladowy Rum Tres Leches Cake), oraz Tres Leches.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Wyposażenie specjalne: 4 Indywidualne drobiazgi
3
Na pikantną czekoladę tres leches: w małym rondlu ubijamy pół na pół, niesłodzone kakao w proszku, słodzone mleko skondensowane, odparowane mleko i pieprz cayenne. Doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu na średnim ogniu. Dusić przez 2 minuty.
Wlać śmietanę do średniej miski. Używając elektrycznego miksera ręcznego, ubijaj krem, aż powstanie miękki szczyt, od 2 do 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory Słoneczne Nie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Cukierki Peachie-o
2
Dodać cukier puder, cynamon, wanilię i mascarpone.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O
Mascarpone
Mąka Uniwersalna, Plus Mąka Stołowa
Cukierki Waflowe Necco
3
Wymieszać, aż dobrze połączone.
4
Dip ladyfingers w czekoladzie tres leches.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 łyżeczek Likieru RumChata
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Pasek Skórki Cytrynowej
5
Umieść od 2 do 3 ladyfingers na dnie każdego naczynia drobiazgowego. Top z 1 łyżką czekolady tres leches. Na wierzchu 2 łyżki masy bitej śmietany, a następnie kilka kawałków mango i malin. Powtórz warstwy i udekoruj wierzch każdego drobiazgu kawałkami owoców. Schłodzić, aż będzie gotowy do podania.
Włoski działa naprawdę dobrze z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Casaloste Chianti Classico Riserva z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 28 dolarów za butelkę.