Tre Formaggi Fritatta

Tre Formaggi Fritatta
Tre Formaggi Fritatta może być dobry przepis, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Ten przepis służy 7 i kosztuje 96 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 207 kalorii, 17g białka, oraz 14g tłuszczu. Jeśli masz ser provolone, zieloną cebulę, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 78 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 56%, co jest solidne. Podobne przepisy to Tre Formaggi Fritata, Pizza Quattro Formaggi, oraz Pastan Ai Quattro Formaggi.

Instrukcje

1
W dużej misce, ubić jajka, parmezan i pieprz razem. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
2
Na głębokiej patelni z uchwytem zabezpieczającym piekarnik (lub w głębokiej połowie patelni frittata) rozgrzej oliwę z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
Uda I Nogi Z KurczakaUda I Nogi Z Kurczaka
3
Dodać kiełbaski i gotować, aż rumiane i gotowane przez, o 5-7 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
4
Przenieść do deski do krojenia i kawałek monety. Pozostawiając tylko 1 łyżeczkę oleju na patelni, na średnim ogniu dodaj zieloną cebulę i paprykę i gotuj do miękkości, o 2 protokół. Wymieszać z czosnkiem i tymiankiem i gotować przez kolejne 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Dodać plastry gotowanej kiełbasy na patelnię wraz z mieszaniną jaj; pozostawić jajka na 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
6
Dodaj Asiago i ser provolone i kontynuuj gotowanie, aż krawędzie zaczną się ustawiać, za pomocą gumowej szpatułki, delikatnie odciągnij krawędzie od strony patelni, pozwalając niegotowanym jajkom płynąć pod spodem, około 2 minut. Kontynuuj gotowanie (nietknięte) o 4 minuty więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
ProvolonProvolon
Ser AsiagoSer Asiago
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
7
W międzyczasie rozgrzej piekarnik do 375 stopni F i zakończ gotowanie, aż środek mieszaniny jajek będzie delikatnie twardy w dotyku, a krawędzie zaczną się złocić, około 6-10 minut. (Jeśli używasz patelni Frittata Ustaw płytką połowę patelni na średnim ogniu i lekko posmaruj oliwą z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uda I Nogi Z KurczakaUda I Nogi Z Kurczaka
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
8
Umieść płytką patelnię do góry nogami na głębokiej patelni i przerzuć frittatę do płytkiej patelni. Gotować pod przykryciem, aż Frittata jest ustawiona, o 6 protokół.)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
9
Delikatnie potrząśnij patelnią, aby poluzować frittatę i użyj gumowej szpatułki, aby ostrożnie wsunąć ją na talerz do serwowania, pokroić w kliny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
10
Dekoruj świeżym tymiankiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekany świeży Tymianek Lub 1-1/2 łyżeczki Suszonego Tymianku, PodzielonePosiekany świeży Tymianek Lub 1-1/2 łyżeczki Suszonego Tymianku, Podzielone
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje7
Ocena Zdrowia6
Magazyn