Tradycyjny pasterski placek mumii Boome

Tradycyjny pasterski placek mumii Boome
Tradycyjna pasterska Pasterka mumii Boome wymaga ok. 1 godzina i 35 minut od początku do końca. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.27 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 491 kalorii, 36g białka, oraz 22g tłuszczu na porcję. 564 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz zapas wołowiny, ziemniaki Yukon gold, seler i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć ciężkiego kremu, możesz podążać za tym daniem głównym z Domowe śnieżyce z jajkami Reese ' s Peanut Butter jako deser. Jest idealny do Halloween. Kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Ten przepis jest typowy dla kuchni szkockiej. Z łyżeczką wynik 95% to danie jest super. Spróbuj Tradycyjny pasterski placek mumii Boome, Spooky Eats: Mummy-psy i ciasteczka mumii, oraz Najlepsze Ciasto Pasterskie! dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik w temperaturze 400 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Dodać masło i olej do dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Podsmaż cebulę, marchew, seler i czosnek do miękkości przez około 7 do 10 protokół. Doprawić solą i pieprzem. Gdy warzywa zmiękną i zacząć brązowieć trochę dodać pastę pomidorową i wymieszać równomiernie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Pasta PomidorowaPasta Pomidorowa
WarzywaWarzywa
MarchewMarchew
SelerSeler
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
4
Dodać mieloną wołowinę i gotować, aż wołowina nie będzie już różowy o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielona WołowinaMielona Wołowina
WołowinaWołowina
5
Dodaj sos Worcestershire i bulion wołowy. Doprawić solą i pieprzem do smaku. Gotować i dusić przez kolejne 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos WorcestershireSos Worcestershire
Sól I PieprzSól I Pieprz
Bulion WołowyBulion Wołowy
6
Wymieszać z groszkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrochGroch
7
Przenieść mieszaninę do naczynia do pieczenia odporne na działanie pieca i równomiernie rozprowadzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki (12 Uncji) Kwaśnej śmietany, Podzielonej1-1/2 Szklanki (12 Uncji) Kwaśnej śmietany, Podzielonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
8
Umieścić ziemniaki na wierzchu mieszanki mielonej wołowiny i rozłożyć równomiernie, gdy górna powierzchnia została pokryta, grabi przez widelcem tak, że są szczyty, które będą ładnie brązowieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielona WołowinaMielona Wołowina
ZiemniakZiemniak
1-1/2 Szklanki (12 Uncji) Kwaśnej śmietany, Podzielonej1-1/2 Szklanki (12 Uncji) Kwaśnej śmietany, Podzielonej
9
Umieść naczynie do nagrzanego piekarnika i gotować, aż rumiane o 20 protokół. Łyżka z ciasta pasterskiego i podawać.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
10
Napełnij duży rondel zimną wodą i łyżką soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
11
Dodać ziemniaki do wody i doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
WodaWoda
12
Niech ziemniaki gotować do miękkości o 20 protokół. Gdy ziemniaki osiągną pożądaną gęstość, odcedzić ziemniaki i umieścić je z powrotem w rondlu do zacierania.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
13
Dodaj masło i śmietanę i zacznij masować ziemniaki na pół gładką konsystencję. Raz na pożądanej konsystencji dodać ser i dobrze wymieszać. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
ZiemniakZiemniak
MasłoMasło
SerSer
KremKrem
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 35 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia38
Magazyn