Tradycyjna pasterska Pasterka mumii Boome wymaga ok. 1 godzina i 35 minut od początku do końca. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.27 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 491 kalorii, 36g białka, oraz 22g tłuszczu na porcję. 564 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz zapas wołowiny, ziemniaki Yukon gold, seler i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć ciężkiego kremu, możesz podążać za tym daniem głównym z Domowe śnieżyce z jajkami Reese ' s Peanut Butter jako deser. Jest idealny do Halloween. Kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Ten przepis jest typowy dla kuchni szkockiej. Z łyżeczką wynik 95% to danie jest super. Spróbuj Tradycyjny pasterski placek mumii Boome, Spooky Eats: Mummy-psy i ciasteczka mumii, oraz Najlepsze Ciasto Pasterskie! dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik w temperaturze 400 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Dodać masło i olej do dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
3
Podsmaż cebulę, marchew, seler i czosnek do miękkości przez około 7 do 10 protokół. Doprawić solą i pieprzem. Gdy warzywa zmiękną i zacząć brązowieć trochę dodać pastę pomidorową i wymieszać równomiernie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Pasta Pomidorowa
Warzywa
Marchew
Seler
Czosnek
Cebula
4
Dodać mieloną wołowinę i gotować, aż wołowina nie będzie już różowy o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielona Wołowina
Wołowina
5
Dodaj sos Worcestershire i bulion wołowy. Doprawić solą i pieprzem do smaku. Gotować i dusić przez kolejne 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Worcestershire
Sól I Pieprz
Bulion Wołowy
6
Wymieszać z groszkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch
7
Przenieść mieszaninę do naczynia do pieczenia odporne na działanie pieca i równomiernie rozprowadzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
Piekarnik
8
Umieścić ziemniaki na wierzchu mieszanki mielonej wołowiny i rozłożyć równomiernie, gdy górna powierzchnia została pokryta, grabi przez widelcem tak, że są szczyty, które będą ładnie brązowieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielona Wołowina
Ziemniak
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
9
Umieść naczynie do nagrzanego piekarnika i gotować, aż rumiane o 20 protokół. Łyżka z ciasta pasterskiego i podawać.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
10
Napełnij duży rondel zimną wodą i łyżką soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
11
Dodać ziemniaki do wody i doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniak
Woda
12
Niech ziemniaki gotować do miękkości o 20 protokół. Gdy ziemniaki osiągną pożądaną gęstość, odcedzić ziemniaki i umieścić je z powrotem w rondlu do zacierania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
13
Dodaj masło i śmietanę i zacznij masować ziemniaki na pół gładką konsystencję. Raz na pożądanej konsystencji dodać ser i dobrze wymieszać. Doprawić solą i pieprzem.