Tradycyjny Gulasz Jagnięcy
Tradycyjny gulasz jagnięcy może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 31g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 429 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 1,93 zł za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz mięso z jagnięciny, pieprz, ziemniaki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Ten przepis od smaku domu ma 1 fanów. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Tradycyjny Gulasz Salwadorski, Tradycyjny Chilijski Gulasz, oraz Tradycyjny Gulasz Irlandzki dla podobnych receptur.
Instrukcje
W holenderskim piekarniku, brązowe mięso w 1 łyżce oleju na średnim ogniu, aż mięso nie będzie już różowe.
Wyjąć łyżką szczelinową; odstawić.
Dodać cebulę, marchew i pozostały olej do patelni. gotować przez 5 minut lub aż cebula będzie miękka, mieszając od czasu do czasu.
Dodać ziemniaki, bulion, sól, pieprz i jagnięcinę; doprowadzić do wrzenia.
Zdjąć z ognia. Przykryć i piec w temperaturze 350° przez 50-60 minut lub do miękkości mięsa i warzyw.
Łyżką szczelinową wyjąć mięso i warzywa do dużej miski; odstawić i ogrzać.
Wlać soki z patelni do innej miski; odstawić.
W holenderskim piekarniku roztopić masło na średnim ogniu. Wymieszać z mąką, aż będzie gładka. Stopniowo ubijaj soki na patelni. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 2 minuty lub aż zgęstnieje. Wymieszać z pietruszką, szczypiorkiem, tymiankiem, mięsem i warzywami; rozgrzać.