Tozzetti
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj Tozzetti. Ten przepis sprawia, że 28 porcji z 73 kalorie, 2G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 18 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka proszku do pieczenia, blanszowane migdały, sól koszerna i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis jest lubiany przez 59 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Tozzetti.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325°.
W średniej misce wymieszać proszek do pieczenia,sól i 1 3/4 szklanki mąki. Za pomocą miksera elektrycznego na średniej wysokości, ubić cukier i masło w mediumbowl aż kremowy, o 2 protokół.
Dodać jajka po kolei, ubijając do blendbetween dodatków i okazjonalnychsrapping boki miski, aż połączone.Zmniejsz prędkość do niskiej, dodaj suche składniki i wymieszaj, aby zmiksować. Złożyć w migdały.
Ciasto przełożyć na lekko posmarowaną mąką powierzchnię roboczą i zagnieść tak,aby połączyć, około 2 razy. Uformuj log o długości 14", szerokości 2 "i grubości 1".
Umieść log na pergamin wyłożony blachą do pieczenia.
Piec, aż nadmuchane, popękane w plamach istartuje do brązowego, 25-30 minut.
Arkusz Transferbaking do stojaka drucianego i niech log ostygnie.
Używając ząbkowanego noża, pokrój logdiagonalnie o grubości 1/2". Ułóż plastry na samemeście; piec do złotego brązu, 15-20minutes. Obróć i piecz, aż druga strona będzie brązowawa, 5-10 minut dłużej.
Prześcieradło do stelaża z drutu.
DO przodu: Tozzetti można zrobić 1 tydzień. Przechowywać hermetycznie w temperaturze pokojowej