Tourtiers (Francuskie Ciasto Wieprzowe)

Tourtiers (Francuskie Ciasto Wieprzowe)
Przepis Tourtiers (francuskie ciasto wieprzowe) może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w mniej więcej 4 godziny i 15 minut. Na 1,14 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 475 kalorii, 16G białka, oraz 29g tłuszczu każdy. 188 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz cebulę, sól, mieloną wieprzowinę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 73%. Spróbuj Tourtiers (Francuskie Ciasto Wieprzowe), Domowe Francuskie Ciasto Jedwabne (Od Podstaw), oraz Pork Aux Champignons (Wieprzowina Francuska Z Pieczarkami) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużym rondlu wymieszaj zmieloną wieprzowinę, goździki, cynamon, cebulę, sól, seler, liść laurowy i wodę. Woda pomoże rozbić surową wieprzowinę. Dusić na średnim ogniu przez około 3 godziny lub do momentu wyparowania wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wieprzowina MielonaWieprzowina Mielona
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy PekanLody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Zdjąć z ognia i wyrzucić liść laurowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
3
Pod koniec czasu gotowania wieprzowiny umieść ziemniaki w osobnym rondlu i napełnij wystarczającą ilością wody do przykrycia. Doprowadzić do wrzenia i gotować do miękkości, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
4
Odcedzić i rozgnieść ziemniaki. Gdy wieprzowina jest gotowy, mieszać puree do patelni, aż równomiernie wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
5
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Linia dwa 9 calowe talerze ciasto z dolnej skorupy. Łyżka równych ilości nadzienia wieprzowego do każdej skórki. Okładka z górnej skorupy i flet krawędzie do uszczelnienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
6
Piec przez 45 minut w nagrzanym piekarniku lub do momentu, aż skórka będzie złotobrązowa.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 15 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia12
Magazyn