Tourtiers (Francuskie Ciasto Wieprzowe)

Tourtiers (Francuskie Ciasto Wieprzowe)
Przepis Tourtiers (francuskie ciasto wieprzowe) może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w mniej więcej 4 godziny i 15 minut. Na 1,14 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 475 kalorii, 16G białka, oraz 29g tłuszczu każdy. 188 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz cebulę, sól, mieloną wieprzowinę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 73%. Spróbuj Tourtiers (Francuskie Ciasto Wieprzowe), Domowe Francuskie Ciasto Jedwabne (Od Podstaw), oraz Pork Aux Champignons (Wieprzowina Francuska Z Pieczarkami) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużym rondlu wymieszaj zmieloną wieprzowinę, goździki, cynamon, cebulę, sól, seler, liść laurowy i wodę. Woda pomoże rozbić surową wieprzowinę. Dusić na średnim ogniu przez około 3 godziny lub do momentu wyparowania wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wieprzowina MielonaWieprzowina Mielona
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy PekanLody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
2
Zdjąć z ognia i wyrzucić liść laurowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
3
Pod koniec czasu gotowania wieprzowiny umieść ziemniaki w osobnym rondlu i napełnij wystarczającą ilością wody do przykrycia. Doprowadzić do wrzenia i gotować do miękkości, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
4
Odcedzić i rozgnieść ziemniaki. Gdy wieprzowina jest gotowy, mieszać puree do patelni, aż równomiernie wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
5
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Linia dwa 9 calowe talerze ciasto z dolnej skorupy. Łyżka równych ilości nadzienia wieprzowego do każdej skórki. Okładka z górnej skorupy i flet krawędzie do uszczelnienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
6
Piec przez 45 minut w nagrzanym piekarniku lub do momentu, aż skórka będzie złotobrązowa.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 15 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia12
Magazyn