Tourtiers (Francuskie Ciasto Wieprzowe)
Przepis Tourtiers (francuskie ciasto wieprzowe) może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w mniej więcej 4 godziny i 15 minut. Na 1,14 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 475 kalorii, 16G białka, oraz 29g tłuszczu każdy. 188 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz cebulę, sól, mieloną wieprzowinę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 73%. Spróbuj Tourtiers (Francuskie Ciasto Wieprzowe), Domowe Francuskie Ciasto Jedwabne (Od Podstaw), oraz Pork Aux Champignons (Wieprzowina Francuska Z Pieczarkami) dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym rondlu wymieszaj zmieloną wieprzowinę, goździki, cynamon, cebulę, sól, seler, liść laurowy i wodę. Woda pomoże rozbić surową wieprzowinę. Dusić na średnim ogniu przez około 3 godziny lub do momentu wyparowania wody.
Zdjąć z ognia i wyrzucić liść laurowy.
Pod koniec czasu gotowania wieprzowiny umieść ziemniaki w osobnym rondlu i napełnij wystarczającą ilością wody do przykrycia. Doprowadzić do wrzenia i gotować do miękkości, o 10 protokół.
Odcedzić i rozgnieść ziemniaki. Gdy wieprzowina jest gotowy, mieszać puree do patelni, aż równomiernie wymieszać.
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Linia dwa 9 calowe talerze ciasto z dolnej skorupy. Łyżka równych ilości nadzienia wieprzowego do każdej skórki. Okładka z górnej skorupy i flet krawędzie do uszczelnienia.
Piec przez 45 minut w nagrzanym piekarniku lub do momentu, aż skórka będzie złotobrązowa.