Tough Buck Grill

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj grilla Tough Buck. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 408 kalorii, 53g białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Na 10,56 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka soli, cebuli, brązowego cukru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć ciemną melasę, można śledzić to danie główne z Ciasteczka Melasowe jako deser. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Ojca. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Jest to drogie przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 4 godziny i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj New England Buck, Celtic Buck, oraz New Orleans Buck dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić do wrzenia duży garnek lekko osolonej wody.
Dodać żeberka i liście laurowe, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 2 godziny.
Aby przygotować sos barbecue: podczas gdy mięso gotuje się na wolnym ogniu, rozgrzać masło na dużej ciężkiej patelni na średnim ogniu.
Podsmażyć cebulę i seler do miękkości. Wymieszać z wodą, ketchupem, sokiem z cytryny, octem, sosem Worcestershire, brązowym cukrem i melasą. Doprawić chili w proszku i czarnym pieprzem. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 2 godziny.
Rozgrzej piekarnik do 250 stopni F (120 stopni C).
Mięso odcedzić i ułożyć na patelni.
Posypać solą i przykryć sosem barbecue. Piecz w rozgrzanym piekarniku przez 2 godziny, piecz co 1/2 godziny.