Tosty ze szparagami na ciepło z pancettą i winegretem

Tosty ze szparagami na ciepło z pancettą i winegretem
Ciepłe szparagi tosty z Pancettan i Vinaigrette wymaga z grubsza 45 minut od początku do końca. Na 1,92 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 261 kalorii, 5G białka, oraz 25 g tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Przynosi ci to Epikurious. Jeśli masz oliwę z oliwek, ocet winny sherry, chała grube, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Tosty ze szparagami na ciepło z Pancettanem i winegretem, Ciepłe szparagi i boczek tosty z czerwoną papryką-szalotka Vinaigrette, oraz Ciepła Sałatka Z Cykorii Z Grzybami I Pancettą Vinaigrette dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 232°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Ocet i musztardę ubić w małej misce. Stopniowo ubij w oleju i 1 łyżkę roztopionego masła. Doprawić winegret solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół
MusztardaMusztarda
OcetOcet
MasłoMasło
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Umieść pancetta na obramowanej blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Duże Szczypty Garam Masala2 Duże Szczypty Garam Masala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
4
Piec do chrupkości, o 7 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Tymczasem szparagi gotować na dużej patelni wrzącej osolonej wody do miękkości, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzparagiSzparagi
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Szparagi odcedzić; osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzparagiSzparagi
7
Przenieść ciepłe szparagi do dużej miski; dodać vinaigrette i wrzucić do herbu. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Kromki chleba tostowego i posmarować pozostałymi 2 łyżkami roztopionego masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
TostyTosty
1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół
SzparagiSzparagi
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
8
Ułóż 2 toasty na każdym z 4 talerzy. Podziel pancetta, a następnie szparagi między tosty.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzparagiSzparagi
2 Duże Szczypty Garam Masala2 Duże Szczypty Garam Masala
9
Skropić Pozostałe winegret i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia5
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn