Tosty z łososia wędzonego, kopru włoskiego i koziego sera
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 33g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 692 kalorie. Ten przepis służy 10 i kosztuje $3.97 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Mieszanka pasków skórki cytryny, grubo zmielony pieprz, gałązki estragonu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Tosty z wędzonym łososiem i kozim serem, Wędzony Łosoś Kozi Ser Scramble, oraz QUESADILLAS z łososia wędzonego z kozim serem.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Wymieszać pierwsze 5 składników w małej misce, aby wymieszać. Odstawić.
Smaruj olejem po obu stronach chleba. Ułóż chleb w jednej warstwie na dużej blasze do pieczenia.
Piec, aż chleb jest po prostu chrupiące, o 5 minut na stronie. (Mieszanka serowa i tosty mogą być wykonane 2 dni wcześniej. Przykryć mieszankę serową i schłodzić. Chłodne grzanki; przechowywać hermetycznie w temperaturze pokojowej.)
Masę serową rozprowadzić na tostach. Top z łososiem, przycinanie do dopasowania.
Dekoruj paskami skórki cytryny i gałązkami estragonu. Ułóż na talerzu i podawaj.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Łosoś można łączyć z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Jedno wino, którego możesz spróbować, to Santan EMA Reserve Chardonnay. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 14 dolarów.
![Santa Ema Reserve Chardonnay]()
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva to jasne złoto-żółte wino, które pochodzi z Doliny Leyda. Pojawia się bukiet dojrzałych owoców tropikalnych, takich jak banany i marakui wraz z nutami miodu i wanilii. W ustach jest to wino o dobrej równowadze i przyjemnej kwasowości.Idealny do tłustych ryb i sosów, owoców morza i grillowanych krabów. Idealny również do białego mięsa i dojrzałych serów.