Tosty z szynką i jajkiem
Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 25g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 423 kalorie. Ten przepis służy 4. Na 1,73 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i podnieś parmezan, jajka ugotowane na twardo, sól koszerną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Suwaki z szynką i serem hawajskim, Zapiekanka śniadaniowa z szynką i serem, oraz Zapiekanka z szynką i zieloną fasolką.
Instrukcje
Wymieszać zieloną cebulę, oliwę z oliwek i sól na patelni z galaretką.
Piec 10 do 12 minut lub do miękkości. Schłodzić na patelni 5 minut.
Pokrój cebulę na 2-calowe kawałki.
Spread 2 tsp. majonez na każdą z 4 kromek chleba na zakwasie.
Warstwa każda z jedną czwartą zielonej cebuli; 1 ugotowane na twardo jajko, pokrojone; i, w razie potrzeby, 1 łyżka. szynka wiejska. Wymieszać z żądaną ilością świeżo startego parmezanu.