Tosty z szynką i jajkiem

Tosty z szynką i jajkiem
Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 25g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 423 kalorie. Ten przepis służy 4. Na 1,73 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i podnieś parmezan, jajka ugotowane na twardo, sól koszerną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Suwaki z szynką i serem hawajskim, Zapiekanka śniadaniowa z szynką i serem, oraz Zapiekanka z szynką i zieloną fasolką.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 42
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Wymieszać zieloną cebulę, oliwę z oliwek i sól na patelni z galaretką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona CebulaZielona Cebula
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
GalaretkaGalaretka
RolkaRolka
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Piec 10 do 12 minut lub do miękkości. Schłodzić na patelni 5 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
4
Pokrój cebulę na 2-calowe kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
5
Spread 2 tsp. majonez na każdą z 4 kromek chleba na zakwasie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb Na ZakwasieChleb Na Zakwasie
MajonezMajonez
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
6
Warstwa każda z jedną czwartą zielonej cebuli; 1 ugotowane na twardo jajko, pokrojone; i, w razie potrzeby, 1 łyżka. szynka wiejska. Wymieszać z żądaną ilością świeżo startego parmezanu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty ParmezanStarty Parmezan
Zielona CebulaZielona Cebula
Szynka WiejskaSzynka Wiejska
JajkoJajko

Wyposażenie

TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia17
Magazyn