Tosty Z Serem Pimento
Jedna porcja zawiera 101 kalorii, 4G białka, oraz 8G tłuszczu. Na 23 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 36. Udaj się do sklepu i odbierz bagietkę, butelkowaną pieczoną paprykę, cheddar i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Hot Pimento Cheese Dip, Ser Pimento, oraz Ser Pimento dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać wszystkie składniki, z wyjątkiem bagietki, plus 1/8 łyżeczki pieprzu i soli do smaku.
Pokrój bagietkę w poprzek o grubości 1/3 cala i rozłóż chleb gęsto mieszaniną sera. Broil 5 do 6 cali od ciepła, aż ser jest bulgotanie i rumiane, o 2 protokół.
* Scott Peacock zaleca stosowanie pół Biały Cheddar i pół pomarańczowy Cheddar.* Ser można przygotować 3 dni wcześniej i schłodzić, przykryć.