Tosty Z Kozim Serem
Tosty z kozim serem wymagają ok. 45 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 349 kalorii, 13g białka, oraz 14g tłuszczu. Ten przepis służy 12 i kosztuje $1.2 za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jeśli masz chleb bagietkowy, skórkę cytrynową, liście tymianku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 43%. Spróbuj Tosty Z Kozim Serem, Tosty Z Kozim Serem, oraz Tosty Z Kozim Serem I Szalotką dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Ułóż kromki chleba na 2 ciężkich dużych blachach do pieczenia.
Na kromki chleba posmarować oliwą z oliwek.
Piec, aż crostini są bladoniebieskie i chrupiące, o 15 protokół.
Zmiksować kozi ser i ser śmietankowy w robocie kuchennym, aż będzie gładki i kremowy.
Dodać natkę pietruszki, tymianek i skórkę cytryny. Za pomocą przycisku włączania / wyłączania pulsuj, aby się zmiksować. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Rozłóż mieszankę serową na crostini.
Posypać oliwkami, szczypiorkiem i więcej pieprzu. Układaj toasty na talerzu i podawaj.
Wskazówka do-Ahead: mieszankę crostini i sera można przygotować 2 dni wcześniej. Przechowywać crostini w hermetycznym pojemniku w temperaturze pokojowej. Przykryć i schłodzić mieszaninę sera.
Pozostawić mieszaninę sera w temperaturze pokojowej na 1 godzinę, aby lekko zmiękła, a następnie rozprowadzić na crostini.