Tosty Ravioli
Opiekane Ravioli może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.6 za porcję. Jedna porcja zawiera 475 kalorii, 22g białka, oraz 16G tłuszczu. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Ten przepis jest lubiany przez 27 smakoszy i kucharzy. Mieszanka bułki tartej, ravioli, mleko i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Tosty Ravioli, Tosty Ravioli, oraz Tosty Ravioli dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozłóż ravioli na blasze do pieczenia i zamrozić do twardego, 20 do 30 minut.
Jajka i mleko ubić w płytkim naczyniu lub na talerzu.
Wymieszać bułkę tartą, natkę pietruszki, rozmaryn i 1/2 łyżeczki soli i pieprzu w innym płytkim naczyniu.
Dip ravioli w mieszaninie jaj, pozwalając nadmiar kapać, a następnie płaszcz z mieszaniny bułki tartej. Powrót do blachy do pieczenia i zamrozić do twardego, o 15 protokół.
Rozgrzać około 1 cala oleju roślinnego w głębokiej patelni, aż termometr do głębokiego smażenia rejestruje 350 stopni F. smażyć ravioli w 2 lub 3 partiach, obracając w razie potrzeby, aż złoty kolor, 4 do 6 minut na partię.
Przełożyć do wyłożonej papierowym ręcznikiem blachy do pieczenia, aby odsączyć i natychmiast posypać parmezanem.
Podawać z sosem marinara.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Ravioli można łączyć z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jednym z win, które można spróbować jest Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 23 dolarów.
![Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale]()
Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale
To wspaniałe wino rezerwowe, produkowane wyłącznie z posiadłości Poggio Reale, jest wdzięcznym, aksamitnym winem o charakterystycznie ziemistych aromatach Sangiovese i dojrzałych, zrównoważonych smakach owocowych zrównoważonych odrobiną dębu.