Tosty Francuskie Z Orzechami Migdałowymi
Tosty francuskie z orzechami migdałowymi mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 237 kalorii, 13g białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Na 73 grosze za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz migdały, chleb pełnoziarnisty, substytut jajka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Tosty Francuskie Z Orzechami Migdałowymi, Migdałowe Nadziewane Tosty Francuskie, oraz Tosty Francuskie Z Orzechami Migdałowymi Ze Świeżym Sosem Wiśniowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć siemię lniane i pokrojone migdały w płytkim naczyniu.
Mleko i kolejne 5 składników (przez białka jaj) połączyć w średniej misce, dobrze mieszając trzepaczką i wlać mieszaninę mleka do innego płytkiego naczynia.
Pracując z 1 kromką chleba na raz, umieść kromkę chleba w mieszaninie mlecznej, obracając się, aby pokryć obie strony.
Pozostawić chleb w mieszaninie mlecznej 2 do 3 minut.
Usunąć kromkę chleba z mieszaniny mleka; pogłębiać 1 stronę chleba w mieszaninie lnianej, naciskając delikatnie, aby przylegać. Powtórz procedurę z pozostałymi kromkami chleba, mieszaniną mleka i mieszaniną siemienia lnianego.
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania. Roztopić 1/2 łyżeczki masła w patelni; zawirować, aby pokryć dno patelni.
Dodaj 3 powlekane kromki chleba, powlekane boki w dół; gotować 2 protokół z każdej strony lub aż lekko rumiane. Powtórz procedurę za pomocą sprayu do gotowania, pozostałego masła i pozostałych powlekanych kromek chleba.
Na grzance posypać równomiernie cukrem pudrem.