Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur porannego posiłku, więc dać jedno danie jeżyny tosty francuskie spróbować. Jedna porcja zawiera 417 kalorii, 9g białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis służy 10. Na 1,61 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to Amerykańskie danie. Udaj się do sklepu i odbierz pół na pół, bochenek chleba, mocno brązowy cukier i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 21 minut. Z łyżeczką wynik 28%, to danie nie jest tak niesamowite. Spróbuj Nadziewane tosty francuskie z jeżyn z polewą jeżyn, Brioche Francuskie Tosty Z Głębokim Naczyniem, oraz Tosty francuskie z twarogiem i dżemem z jeżyn dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Dżem gotować w małym rondlu na średnim ogniu 1 do 2 minut lub do stopienia i gładkie, mieszając raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dżem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
2
Umieść połowę kostek chleba na dnie lekko nasmarowanego naczynia do pieczenia 13 x 9 cali. Na wierzch polać kostkami twarogu i skropić roztopionym dżemem. Wierzch wymieszać z pozostałą kostką chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowy
Kostki Chleba
Dżem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
3
Ubijamy jajka i kolejne 3 składniki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
4
Wlać mieszaninę chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb
5
Posypać brązowym cukrem. Przykryć szczelnie i schłodzić 8 do 24 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy Cukier
6
Rozgrzej piekarnik do 32
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
7
Piec, pod przykryciem, 20 minut. Odkryć i piec 10 do 15 minut lub aż chleb jest złoty kolor i mieszanka jest ustawiona.