Tosty francuskie z cukrem i miodowymi jabłkami mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 807 kalorii, 27g białka, oraz 39g tłuszczu każdy. Na 2,76 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka jabłek, masło, anyż i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Tosty Francuskie Z Cukrem Cynamonowym, Jabłka śniadaniowe z tostami francuskimi, oraz Tosty Francuskie Z Orzechami Migdałowymi dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połącz pierwsze 7 składników w dużym rondlu. Zeskrobać nasiona z fasoli wanilii; dodać fasolę. Zagotować na średnim ogniu, mieszając w celu rozpuszczenia cukru. Zmniejsz ciepło do średnio-niskiego; gotuj na wolnym ogniu 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wanilia
Nasiona
Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
2
Dodać jabłka; przykryć i dusić do miękkości, o 12 protokół. Za pomocą łyżki szczelinowej przenieść jabłka do miski. Gotować syrop w rondlu, aż zmniejszy się do 1 1/4 szklanki, o 10 protokół.
* Nasiona w kształcie gwiazdy brązowe sprzedawane na rynkach azjatyckich i sklepach z żywnością specjalistyczną oraz w sekcji przypraw w niektórych supermarketach.