Tosty francuskie z cukrem i miodowymi jabłkami to bezglutenowe i wegetariańskie poranny posiłek. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 811 kalorii, 28g białka, oraz 39g tłuszczu każdy. Na 2,78 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz miód, laskę cynamonu, chleb jajeczny x4x i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi ci to Epikurious. Z łyżeczką wynik 55%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Tosty francuskie z cukrem i miodowymi jabłkami, Tosty Francuskie Z Cukrem Cynamonowym, oraz Jabłka śniadaniowe z tostami francuskimi dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połącz pierwsze 7 składników w dużym rondlu. Zeskrobać nasiona z fasoli wanilii; dodać fasolę. Zagotować na średnim ogniu, mieszając w celu rozpuszczenia cukru. Zmniejsz ciepło do średnio-niskiego; gotuj na wolnym ogniu 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze Pokojowej
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Dodać jabłka; przykryć i dusić do miękkości, o 12 protokół. Za pomocą łyżki szczelinowej przenieść jabłka do miski. Gotować syrop w rondlu, aż zmniejszy się do 1 1/4 szklanki, o 10 protokół.
* Nasiona w kształcie gwiazdy brązowe sprzedawane na rynkach azjatyckich i sklepach z żywnością specjalistyczną oraz w sekcji przypraw w niektórych supermarketach.