Tosty Francuskie Z Ajerkoniakiem
Przepis ajerkoniak Francuski tost może zaspokoić Amerykański głód w mniej więcej 20 minut. Jedna porcja zawiera 453 kalorie, 20g białka, oraz 6G tłuszczu. Na 1,57 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Niewiele osób lubiło ten poranny posiłek. Jest idealny do Boże Narodzenie. Jeśli masz zmielony cynamon, jajka, chleb i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 59%. Podobne przepisy to Tosty Francuskie Z Ajerkoniakiem, Tosty Francuskie Z Ajerkoniakiem, oraz Tosty Francuskie Z Ajerkoniakiem.
Instrukcje
Ubić jajka. ajerkoniak, cynamon i przyprawa pumpkin Pie razem w misce do mieszania, aż dobrze wymieszane.
Wlać mieszaninę do płytkiego naczynia.
Rozgrzej patelnię elektryczną do 300 stopni F (150 stopni C). Lekko nasmarować patelnię.
Zanurz jedną kromkę chleba na raz w mieszaninie ajerkoniaku, upewniając się, aby dokładnie pokryć każdą stronę chleba.
Umieść przygotowane kromki chleba na rozgrzanej patelni i gotuj, obracając raz, aż złoty kolor z każdej strony.
Umieść ugotowane plastry na talerzu i przykryj folią, aby utrzymać ciepło, aż wszystkie francuskie tosty zostaną ugotowane.