Tosty Francuskie Nadziewane Serem Truskawkowym

Tosty Francuskie Nadziewane Serem Truskawkowym
Przepis truskawkowo-serowe Nadziewane francuskie tosty jest gotowy w około 48 minut i zdecydowanie jest wybitnym Wegetariańskie opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 578 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.19 za porcję. Jeśli masz masło, chleb, syrop klonowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 76 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Kilka osób naprawdę lubiło ten poranny posiłek. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Nadziewane tosty francuskie z truskawkami i serem, Tosty francuskie nadziewane serem z sosem truskawkowym, oraz Tosty Francuskie Z Serem Truskawkowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W małej misce ubijamy jajka, mleko i cukier granulowany.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
JajkoJajko
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Serek rozprowadzić na połowie kromek chleba i polać truskawkami. Top z pozostałych 6 kromki chleba i naciśnij wokół krawędzi do uszczelnienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
TruskawkiTruskawki
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
ChlebChleb
3
Masło rozpuścić na patelni na średnim ogniu. Zanurzyć kanapki w mieszaninie jaj na kilka sekund z każdej strony. Gotować kanapki, aż złoty kolor, 2 do 3 minut na stronie.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Podawać z syropem klonowym, syropem truskawkowym lub cukrem cukierniczym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Syrop KlonowySyrop Klonowy
TruskawkiTruskawki
SyropSyrop
5
W średnim rondlu połącz wszystkie składniki i doprowadź do wrzenia. Obniżyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż truskawki są miękkie, a syrop zagęszcza się i zmniejsza się o 1/3 do 1/2 objętości, 15 do 18 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
TruskawkiTruskawki
SyropSyrop
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
6
Wyjąć z ognia i ostudzić do temperatury pokojowej przed podaniem.
TrudnośćTwardy
Gotowe W48 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia7
Magazyn