Tosty Francuskie Nadziewane Morelami

Tosty Francuskie Nadziewane Morelami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na poranne posiłki, więc spróbuj francuskich tostów nadziewanych morelami. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 194 kalorie, 5G białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Na 57 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz konfitury morelowe, skórkę cytrynową, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Tosty Francuskie Nadziewane Morelami, Tosty Francuskie Nadziewane Morelami, oraz Nadziewane Francuskie Tosty Morelowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Spray 13x9-calowa patelnia z natryskiem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Pokrój chleb w poprzek na 12 1-calowych plasterkach.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
3
Wytnij poziomą szczelinę z boku każdego kromki chleba, przecinając--ale nie przez--drugą krawędź.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
4
W średniej misce, beat twarogu, konfitury i skórki cytryny z mikserem elektrycznym na średniej prędkości około 1 minut lub do dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Skórka Z CytrynySkórka Z Cytryny
PrzetworyPrzetwory
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
5
W każdej kromce chleba rozprowadzić około 2 łyżeczek mieszanki twarożku wewnątrz szczeliny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
ChlebChleb
6
Na patelni umieścić nadziewane kromki chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
W średniej misce ubić jajka, pół na pół, cukier granulowany, wanilię, sól i gałkę muszkatołową widelcem lub trzepaczką do dobrego wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
WaniliaWanilia
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
JajkoJajko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
8
Wlać mieszaninę jaj na kromki chleba na patelni i obrócić plastry ostrożnie, aby pokryć. Przykryć i przechowywać w lodówce co najmniej 30 minut, ale nie dłużej niż 24 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
9
Rozgrzać piekarnik do 218°. odkryć francuskie tosty i skropić roztopionym masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
TostyTosty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
10
Piec 20 do 25 minut lub do złotego koloru.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
11
W razie potrzeby posypać cukrem pudrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia1
Magazyn