Tosty Francuskie Nadziewane Morelami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na poranne posiłki, więc spróbuj francuskich tostów nadziewanych morelami. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 194 kalorie, 5G białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Na 57 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz konfitury morelowe, skórkę cytrynową, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Tosty Francuskie Nadziewane Morelami, Tosty Francuskie Nadziewane Morelami, oraz Nadziewane Francuskie Tosty Morelowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Spray 13x9-calowa patelnia z natryskiem do gotowania.
Pokrój chleb w poprzek na 12 1-calowych plasterkach.
Wytnij poziomą szczelinę z boku każdego kromki chleba, przecinając--ale nie przez--drugą krawędź.
W średniej misce, beat twarogu, konfitury i skórki cytryny z mikserem elektrycznym na średniej prędkości około 1 minut lub do dobrze wymieszane.
W każdej kromce chleba rozprowadzić około 2 łyżeczek mieszanki twarożku wewnątrz szczeliny.
Na patelni umieścić nadziewane kromki chleba.
W średniej misce ubić jajka, pół na pół, cukier granulowany, wanilię, sól i gałkę muszkatołową widelcem lub trzepaczką do dobrego wymieszania.
Wlać mieszaninę jaj na kromki chleba na patelni i obrócić plastry ostrożnie, aby pokryć. Przykryć i przechowywać w lodówce co najmniej 30 minut, ale nie dłużej niż 24 godziny.
Rozgrzać piekarnik do 218°. odkryć francuskie tosty i skropić roztopionym masłem.
Piec 20 do 25 minut lub do złotego koloru.
W razie potrzeby posypać cukrem pudrem.