Tosty Francuskie Kokosowe

Tosty Francuskie Kokosowe
Przepis kokosowy tost francuski jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest świetnym Wegetariańskie opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Na 1,86 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 828 kalorii, 25g białka, oraz 35 g tłuszczu każdy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Działa dobrze jako niedrogi poranny posiłek. Mieszanka mielonego cynamonu, masło, ekstrakt z wanilii i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 60%. Podobne przepisy to Tosty francuskie kokosowe z syropem kokosowym, Tosty Francuskie Kokosowe, oraz Pomarańczowy Kokosowy Tost Francuski.

Instrukcje

1
Pokrój chleb na 4 (2-calowe) plastry. Trim skorupy i wyciąć każdy kawałek na pół po przekątnej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
2
Połącz jajka i następne 6 składników w naczyniu do pieczenia 13 x 9 cali. Namoczyć chleb w mieszance jajecznej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
3
Rozpuścić 1/2 łyżki masła w dużej patelni nonstick lub patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Odcedzić dwa kromki chleba, i gotować w gorącym maśle 30 do 45 sekund z każdej strony lub aż złoty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
5
Umieścić na wyłożonej folią blasze do pieczenia. Powtórzyć z pozostałym masłem i namoczonym chlebem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
6
Piec w temperaturze 350 przez 15 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
7
Podawać z cukrem pudrem, pokrojonymi bananami, prażonymi płatkami kokosowymi i syropem klonowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki KokosowePłatki Kokosowe
1/3 Szklanki Dżemu Malinowego, Podzielonego1/3 Szklanki Dżemu Malinowego, Podzielonego
Czysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do PodaniaCzysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do Podania
(pudełko Kartonowe)(pudełko Kartonowe)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia22
Magazyn