Tosty francuskie BLT z pieczonym czosnkiem Vinaigrette

Tosty francuskie BLT z pieczonym czosnkiem Vinaigrette
Przepis tosty francuskie BLT z pieczonym czosnkiem Vinaigrette może zaspokoić Amerykański głód w okolicy 45 minut. Jedna porcja zawiera 874 kalorii, 32G białka, oraz 74g tłuszczu. Na 3,81 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 6. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka rukoli, prażonego czosnku vinaigrette, sera gruyère i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby wykorzystać boczek, można śledzić to danie główne z Blueberry Buckle jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Grillowane szparagi z pieczonym czosnkiem i balsamicznym winegretem, Pikantne tosty francuskie z czosnkiem i parmezanem, oraz Porady na zdrowsze tosty francuskie + jagodowe płatki owsiane tosty francuskie dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Umieść boczek na blasze do pieczenia i piec, aż chrupiące, 10 do 15 protokół. Zostaw włączony piekarnik.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
3
Śmietanę i jajka połączyć w misce i ubijać, aby dokładnie wymieszać. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Namoczyć chleb w mieszaninie przez 15 minut, następnie obrócić plastry i namoczyć przez dodatkowe 10 do 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Krem CiężkiKrem Ciężki
ChlebChleb
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Umieść patelnię nonstick na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Dodać olej rzepakowy. Gdy olej jest gorący (będzie lekko migotać), smażyć plastry chała z każdej strony, aż złoty kolor będzie brązowy, pracując partiami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
ChałaChała
6
Przenieść chała do blachy do pieczenia i umieścić w piekarniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChałaChała
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
7
Piec, aż krem jest gotowane przez, 6 do 8 minut; chleb powinien suflet, lub nadmuchać.
Składniki, których będziesz potrzebować
BudyńBudyń
ChlebChleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
8
Wyjąć z piekarnika, przykryć każdy plasterek startym serem i powrócić patelnię do piekarnika, aby stopić ser. Po rozpuszczeniu sera, około 4 minut, wyjąć z piekarnika. Umieścić 2 plastry boczku i 2 plastry pomidora na każdym kawałku chałki i mżawka z niektórych vinaigrette. Wrzucić rukolę z pozostałym opatrunkiem (lub tyle, aby płaszcz) i umieścić na szczycie każdego kawałka.
Składniki, których będziesz potrzebować
VinaigretteVinaigrette
RukolaRukola
ChałaChała
SerSer
PomidorPomidor
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
9
Podawać na ciepło.
10
Z Esquire Eat Like a Man: the Only Cookbook a Man Will Ever needed by Ryan D ' Agostino. Copyright © 2011 Hearst Communications, Inc. Wydany przez Chronicle Books LLC.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia19
Magazyn