Tosty francuskie BLT
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na poranne posiłki, więc spróbuj tostów francuskich BLT. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.24 za porcję. Jedna porcja zawiera 881 kalorii, 24g białka, oraz 75 g tłuszczu. 154 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Mieszanka mleka, koszerna sól i pieprz, chleb i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Porady na zdrowsze tosty francuskie + jagodowe płatki owsiane tosty francuskie, Tost Cynamonowy Crunch ® Coated Apple Faszerowane Francuskie Tosty, oraz Cynamonowy Tost Crunch® French Toast Fingers dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ubić jajka z mlekiem i doprawić solą i pieprzem. Zanurzyć obie strony każdego kawałka chleba w mieszaninie jaj i chleb siedzieć w mieszaninie jaj podczas przygotowywania reszty składników.
Pracując partiami, gotuj boczek na średnim ogniu, aż będzie chrupiący, odsączając boczek na papierowych ręcznikach. Ostrożnie wylać tłuszcz boczku i przetrzeć patelnię czystą ręcznikiem papierowym.
W oczyszczonej patelni stopić połowę masła na średnim ogniu. Gdy masło zaczyna się rozpylać, dodać połowę namoczonych kromek chleba i gotować, aż zbrązowieje, o 5 protokół. Flip i gotować, aż druga strona zbrązowieje, kilka minut dłużej.
Przenieść do stojaka drucianego ustawionego w obramowanej blasze do pieczenia i powtórzyć z pozostałym chlebem i masłem.
Podziel kromki chleba między 4 talerze, na każdym kromce ułóż rozdartą sałatę rzymską, a następnie plaster pomidora, dwa kawałki boczku i łyżkę majonezu. Przyprawić każdy talerz solą i pieprzem i udekorować plasterkami szalotki.