Toskański Burger Espresso z grillowanym Radicchio Slaw

Toskański Burger Espresso z grillowanym Radicchio Slaw
Toskański Espresso Burger z grillowanym Radicchio Slaw może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 906 kalorii, 46g białka, oraz 62 g tłuszczu. Na $3.79 za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Mieszanka mielonego uchwytu, cebula, sól koszerna i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby wykorzystać jabłko granny smith, możesz śledzić to danie główne z Easy Apple Crisp z masłem orzechowym Granola + gratis granola jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Z łyżeczką wynik 58%, to danie jest solidne. Toskański Burger Espresso z grillowanym Radicchio Slaw, Burger Z Grilla Slaw, oraz Burger z pieczarkami i Radicchio są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Rozgrzej patelnię grillową do średniej wysokości. Rozgrzej brojlery w piekarniku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do GrillaPatelnia Do Grilla
PiekarnikPiekarnik
2
W małej misce, połączyć espresso, cukier, musztarda, czosnek w proszku, sól i papryka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek W ProszkuCzosnek W Proszku
1 Szklanka Drobno Zmielonych Orzechów Laskowych1 Szklanka Drobno Zmielonych Orzechów Laskowych
MusztardaMusztarda
PaprykaPapryka
CukierCukier
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Dobrze wymieszać. Odciągnąć wołowinę na czystą powierzchnię roboczą i równomiernie posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
WołowinaWołowina
4
Dobrze wymieszać, ale lekko i uformować paszteciki tego samego rozmiaru, co rolki.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
5
Posypać obie strony pasztecików po 1 łyżeczce natrzeć każdy, i wklep w dół, aby przylegać. Przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do grillowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
6
Przetnij radicchio na ćwiartki, pozostawiając rdzeń nienaruszony.
Składniki, których będziesz potrzebować
RadicchioRadicchio
7
Ćwiartki włożyć do średniej miski i równomiernie polać 2 łyżki oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
RadicchioRadicchio
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
8
Posypać 1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu. Wrzucić lekko do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
SólSól
9
Gdy grill ledwo zaczyna palić, grilluj radicchio, ściąć bok w dół, aż zwęglone, około 2 minut. Obróć się na przeciwną stronę cięcia i grilluj przez dodatkowe 2 do 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
RadicchioRadicchio
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
10
Wyjąć do miski do ostygnięcia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
11
Pokrój jabłko na kawałki wielkości zapałek i dodaj do dużej miski. Cienko pokroić czerwoną cebulę, aby 1/3 szklanki, i dodać do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula CzerwonaCebula Czerwona
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
12
Wyjąć rdzenie z radicchio i cienko pokroić, a następnie dodać do miski z jabłkiem wraz z octem, 2 łyżki oliwy z oliwek, cukier, 1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
RadicchioRadicchio
OcetOcet
PieprzPieprz
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
CukierCukier
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
13
Dobrze połączyć i odstawić.
14
Grill hamburgery lub aż zobaczysz ładny brązowy krawędzi formowania. Około 6 minut. Obróć i wierzch serem. Namiot hamburgery z folią lub patelni hotelowej i wlać 2 łyżki zimnej wody na grill, aby utworzyć parę do stopienia sera. Wyłącz grilla.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PatelniaPatelnia
15
Roladki pokroić na pół, posmarować oliwą z oliwek i doprawić solą. Broil aż brązowy i chrupiące. Odkryj hamburgery i włączyć grill z powrotem na wysoki. Gdy hamburgery rozpocząć dobry skwierczeć, przenieść do bułki i góry z slaw przed podaniem. Smacznego!
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
RolkaRolka
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
TrudnośćTwardy
Gotowe W30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia16
Magazyn