Toskański Burger Espresso z grillowanym Radicchio Slaw
Toskański Espresso Burger z grillowanym Radicchio Slaw może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 906 kalorii, 46g białka, oraz 62 g tłuszczu. Na $3.79 za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Mieszanka mielonego uchwytu, cebula, sól koszerna i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby wykorzystać jabłko granny smith, możesz śledzić to danie główne z Easy Apple Crisp z masłem orzechowym Granola + gratis granola jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Z łyżeczką wynik 58%, to danie jest solidne. Toskański Burger Espresso z grillowanym Radicchio Slaw, Burger Z Grilla Slaw, oraz Burger z pieczarkami i Radicchio są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
1
Rozgrzej patelnię grillową do średniej wysokości. Rozgrzej brojlery w piekarniku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Grilla
Piekarnik
2
W małej misce, połączyć espresso, cukier, musztarda, czosnek w proszku, sól i papryka.
Posypać 1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu. Wrzucić lekko do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz
Sól
9
Gdy grill ledwo zaczyna palić, grilluj radicchio, ściąć bok w dół, aż zwęglone, około 2 minut. Obróć się na przeciwną stronę cięcia i grilluj przez dodatkowe 2 do 3 minut.
Wyjąć rdzenie z radicchio i cienko pokroić, a następnie dodać do miski z jabłkiem wraz z octem, 2 łyżki oliwy z oliwek, cukier, 1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu.
Grill hamburgery lub aż zobaczysz ładny brązowy krawędzi formowania. Około 6 minut. Obróć i wierzch serem. Namiot hamburgery z folią lub patelni hotelowej i wlać 2 łyżki zimnej wody na grill, aby utworzyć parę do stopienia sera. Wyłącz grilla.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
Folia Aluminiowa
Patelnia
15
Roladki pokroić na pół, posmarować oliwą z oliwek i doprawić solą. Broil aż brązowy i chrupiące. Odkryj hamburgery i włączyć grill z powrotem na wysoki. Gdy hamburgery rozpocząć dobry skwierczeć, przenieść do bułki i góry z slaw przed podaniem. Smacznego!