Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj toskańskiej zupy z kurczaka, fasoli i szpinaku. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 477 kalorii, 35g białka, oraz 15 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na 2,61 zł / porcja, ten przepis okładki 42% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest idealny do Jesień. Udaj się do sklepu i zbierz grzyby, masło, fasolę cannellini i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Kremowa toskańska zupa z białej fasoli i kurczaka, Toskańska zupa z fasoli, kurczaka i włoskiej kiełbasy, oraz Mason Jar Tuscan Fasola Szpinak Sałatka dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać olej w holenderskim piecu na średnim ogniu; dodać masło, mieszając, aż się stopi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec Holenderski
2
Dodać cebulę i kolejne 4 składniki (przez czosnek); gotować 3 minuty, często mieszając. Zacieru 1/4 szklanki fasoli widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek
Fasola
Cebula
3
Dodaj fasolę, buliony i włoskie przyprawy na patelnię; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i dusić 10 minut lub aż warzywa będą miękkie, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przyprawa Włoska
Warzywa
Bulion
Fasola
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
4
Dodać kurczaka; gotować 2 minuty lub aż do całkowitego ogrzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Kurczak
5
Dodaj czarny pieprz i szpinak, mieszając od czasu do czasu, aż szpinak zwiędnie (około 3 minut). Chochla o 2 filiżanki zupy do każdej z 6 misek; top każdej porcji z 5 łyżeczki sera i 11/2 łyżeczki boczku.