Toskańska Zupa Z Ciecierzycy I Rukoli Z Parmezanem

Toskańska Zupa Z Ciecierzycy I Rukoli Z Parmezanem
Need a danie główne bezglutenowe? Toskańska zupa z ciecierzycy i rukoli z parmezanem może być wspaniałym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 314 kalorii, 18g białka, oraz 17g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.76 za porcję. 10 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Mieszanka parmezanu, czosnku, selera i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Toskańska Zupa Z Ciecierzycy, Zupa Z Ciecierzycy, Pora I Parmezanu, oraz Zupa Grano i ciecierzyca z polewą Parmezanowo-ziołową dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w dużym holenderskim piecu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Udek Z Kurczaka1 Funt Udek Z Kurczaka
2
Podsmażyć marchew, cebula, i seler, aż półprzezroczyste, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (okPęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
3
Dodaj czosnek, liść laurowy, tymianek i ciecierzycę. Gotować przez kolejne 2 do 3 minut, aż czosnek będzie pachnący.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
4
Wlać wywar i zagotować na dużym ogniu. Powrót do średnio-niskie, i dusić, częściowo pokryte, przez 15 minut, aż warzywa są bardzo miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Makaronu Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali1 Funt Makaronu Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
5
Usunąć gałązki tymianku i liść laurowy. Puree połowę mieszaniny, albo przez przeniesienie go do blendera lub robot kuchenny, lub przez uruchomienie blendera zanurzeniowego przez zupę, aż około połowa jest gładka.Wymieszać rukolę z ognia. Zupę ułóż w miseczkach i udekoruj startym parmezanem, odrobiną oliwy z oliwek i chrupiącym francuskim chlebem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty ParmezanStarty Parmezan
Chleb FrancuskiChleb Francuski
Pokroić W Kliny, 1 )Pokroić W Kliny, 1 )
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
Piersi Z Kurczaka Z RożnaPiersi Z Kurczaka Z Rożna
1 (28 Uncji) Puszka Pieczonych, Pokrojonych W Kostkę Pomidorów (zalecane: Muir Glen)1 (28 Uncji) Puszka Pieczonych, Pokrojonych W Kostkę Pomidorów (zalecane: Muir Glen)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blender ZanurzeniowyBlender Zanurzeniowy
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
ChochlaChochla
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia28
Magazyn