Toskańska Zupa Z Ciecierzycy I Rukoli Z Parmezanem
Need a danie główne bezglutenowe? Toskańska zupa z ciecierzycy i rukoli z parmezanem może być wspaniałym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 314 kalorii, 18g białka, oraz 17g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.76 za porcję. 10 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Mieszanka parmezanu, czosnku, selera i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Toskańska Zupa Z Ciecierzycy, Zupa Z Ciecierzycy, Pora I Parmezanu, oraz Zupa Grano i ciecierzyca z polewą Parmezanowo-ziołową dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużym holenderskim piecu na średnim ogniu.
Podsmażyć marchew, cebula, i seler, aż półprzezroczyste, o 5 protokół.
Dodaj czosnek, liść laurowy, tymianek i ciecierzycę. Gotować przez kolejne 2 do 3 minut, aż czosnek będzie pachnący.
Wlać wywar i zagotować na dużym ogniu. Powrót do średnio-niskie, i dusić, częściowo pokryte, przez 15 minut, aż warzywa są bardzo miękkie.
Usunąć gałązki tymianku i liść laurowy. Puree połowę mieszaniny, albo przez przeniesienie go do blendera lub robot kuchenny, lub przez uruchomienie blendera zanurzeniowego przez zupę, aż około połowa jest gładka.Wymieszać rukolę z ognia. Zupę ułóż w miseczkach i udekoruj startym parmezanem, odrobiną oliwy z oliwek i chrupiącym francuskim chlebem.