Toskańska Pieczona Polędwica Warzywno-Wieprzowa
Ten przepis sprawia, że 45 porcji z 22 kalorie, 2G białka, oraz 1g tłuszczu każdy. Na 14 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz jabłko do pieczenia, seler, pkt. shake ' N bake extra przyprawione mix powłoki, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Kotlety Wieprzowe Pieczone W Ziołach Toskańskich, Sałatka z polędwicy wieprzowej i grillowanych warzyw, oraz Pieczona Polędwica Wieprzowa.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 204°.
Wrzucić warzywa z sosem i serem; rozprowadzić na dnie pergaminu wyłożonej 15x10x1-calowej patelni.
Wymieszać z jabłkami. Mięso wymieszać z powłoką zgodnie z zaleceniami na opakowaniu; dodać do patelni.
Piec 15 do 20 min. lub dopóki mięso nie zostanie zrobione (145F) i warzywa będą miękkie.
Odstawić 3 min. przed podaniem.